josix
Aktivni član
- Tu od
- 8 Stu 2010
- Poruka
- 1,167
e moj josa,to si mogal sačekat kad ide poštar i maznut mu ih sa apenca.......:icon_lol:
auuuu, ma ti su kozni koferi, ne pase to na naked motor :icon_lol:
sad doso s posla, pa eto bez kofera:
e moj josa,to si mogal sačekat kad ide poštar i maznut mu ih sa apenca.......:icon_lol:
Zwer
Ja ti priuštim GSa, samo ne ovoga, ovaj je za mene.
A dobro, nadam se da se nekad neki GS nađe i za tebe :smile:
Znaš kako ga ja težko gledam cjelu zimu, stoji. Onda ga moram bar malo upaliti da se malo razradi, napuni bateriju i da se ja malo smirim, haha. Na sliki zimsko razrađivanje i ako je ljepa cesta onda još mali đir po ulici nekih 200m.
Jedna točka su vijci što nose auspuh a druga točka ti je vijak u sredini nosača za torbe. Neznam koiki je taj, koliko bi mogal jako držat, da je barem M8.
PS
U planu ti je tank torba, jesi vidijo kako neki kopčaju torbe? Oko čepa se montira podkvica koja onda služi za brzo kopčanje torbe na nju. Torba se uopšte ne dodiruje rezervara pa se ni lak ne ošteti.
hm,zašto problematik....:icon_scratch:Ako baš hočeš problematika onda ovaj izgleda jako solidan, učuvan..
hm,zašto problematik....:icon_scratch:
ima ga kolega sa posla,89 godinu i nema problema sa njime...
problematik :icon_lol:
nisam cuo jos taj naziv :icon_mrgreen:
na oko izgleda jako jako dobro. lijepo ga je gazda skockao.
ali stvarno, zasto ne ides na apn-a? bilo 4 ili 6.. ako imas uzbrdica na putu ili ako treba vise tereta povuci, sigurno da bi sa mjenjacem bolje mogao iskorisiti tih 49ccm..
Pre neki dan gledao sam ovo u zivo, i dva sata sam se trudio da poverujem ociju
pa jos na kraju da izasla motorna sanka e tad je bilo
[YT]https://www.youtube.com/watch?v=bhEhNogEKdw[/YT]