• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Motori

Jozef

Član
Tu od
17 Ruj 2010
Poruka
413
peter,ako si počeo bacat oko na ženskice koje su puno mlađe od tebe...e onda si na dobrom putu prema krizi...:icon_lol:

tomotraktor

Aktivni član
Tu od
16 Pro 2012
Poruka
412
[QUOTE=firemanpeter;
Zbog toga ti ja savetujem da se za motor pobrineš prije braka. Znači sad ili nikad.

Pozdrav za obadvoicu, i malo de se i ja umješam u vaš razgovor ako nije problem. Peter ja imam problem, ja ženu naučio na motor, odgovaraju joj te dalje ture, pa sada ona neda prodati motor. :mur:
Još i taj trošak upravo na PIK ba gledam treba do ljeta i njoj nabaviti bolju opremu, ali što ćeš ispočetka se bunila i vidi ne ide, bolje prihvatiti i uživati s čovjekom. A ja naravno s društvom stignem na koju motorijadu solo. LP:icon_pidu:

firemanpeter

Dobro znana faca
Tu od
12 Svi 2008
Poruka
1,887
peter,ako si počeo bacat oko na ženskice koje su puno mlađe od tebe...e onda si na dobrom putu prema krizi...:icon_lol:

Pa to nije znak krize! To je samo znak da si muškarac, i to onaj zdravi :icon_lol:.

Tomotraktor
Moja neče na motor i ja sam se odlučijo da to poštujem i nikad mi na kraj pameti ne pade da ju zamolim da se predomisli. :icon_lol:

Markec

Član
Tu od
9 Ožu 2012
Poruka
282
Tomotraktor, to je samo ženin način da te bolje kontrolira po motorijadama.:(giggle): A dulje ture? Hm, muka se našminkat i spremit', a da je kratka relacija..:(happy):

tomotraktor

Aktivni član
Tu od
16 Pro 2012
Poruka
412
Tomotraktor, to je samo ženin način da te bolje kontrolira po motorijadama.:(giggle): A dulje ture? Hm, muka se našminkat i spremit', a da je kratka relacija..:(happy):

Ma sve mi jasno, opet se nađe vremena više solo, ona voli te dalje ture npr. u pravcu mora i slično, (ima nas par prijatelja sa suprugama pa im priuštimo to) a ove kraće i bliže kući ne koristi. Vidjet ćeš markec ako Bog da kada se oženiš pa dođu djeca, još i taj problem kada sjednemo zajedno onda oni nezadovoljni, kažu vi se vozate a mi s bakom ostajemo :(sweat): Ali takav ti je život. A peter nisam ni ja svoju učio sama sjela i kaže mogu ja to.:icon_biggrin:

Jozef

Član
Tu od
17 Ruj 2010
Poruka
413
Pa to nije znak krize! To je samo znak da si muškarac, i to onaj zdravi :icon_

hehe...ne da si na dobrom putu,nego već jesi u krizi,samo toga još nisi svjestan :icon_lol:

šala šala...

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,883
ne,ne,to je limit,više mi ne treba,to bi bilo samo za na posao.....
misliš da bum se navukao......:icon_mrgreen:
ima šogor ovu zvijer,malo mi je predivlji...a i nemam kategorije..

pic upload

mislim da je još uvijek na prodaji...

Posljednje uređivanje:

tomotraktor

Aktivni član
Tu od
16 Pro 2012
Poruka
412

pic upload

Ovo je pravi stroj, yamaha super moto sve pohvale ekstra lijep motor. Ali nisam ni ja za taj motor volim više enduro, uživat lagana vožnja, razgledavanje i to je to. Ali u svakom slučaju čisto sumnjam da ćeš i ti moći ostati na tome tomosu automatik. Jesili probao tu yamahu.

Kod nas se kaže: TATA AKO HOĆEŠ SNAHU KUPI MI YAMAHU.

Posljednje uređivanje:

firemanpeter

Dobro znana faca
Tu od
12 Svi 2008
Poruka
1,887
hehe...ne da si na dobrom putu,nego već jesi u krizi,samo toga još nisi svjestan :icon_lol:

šala šala...

:p:

MTD

Ovakva Yamaha se meni dopala, več sam tražijo da ju kupim ali ne supermoto nego enduro verziju. U stvari isti su to motori, male su razlike, znamo koje.
Na kraju ipak odluka pala za BMW. Inače mislim da je taj XT660X jako pouzdan motor.

Posljednje uređivanje:

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,883
Jesili probao tu yamahu.
.
samo ko suvozač jednom i više nikad.....:eek:
:p:

MTD

Ovakva Yamaha se meni dopala, več sam tražijo da ju kupim ali ne supermoto nego enduro verziju. U stvari isti su to motori, male su razlike, znamo koje.
Na kraju ipak odluka pala za BMW. Inače mislim da je taj XT660X jako pouzdan motor.

da,do sada nikakovih problema nije bilo,jedino je skup tehnički.....:icon_hang:

savoris

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
14 Pro 2007
Poruka
12,134
Vidim da zbog vremena padate u depresiju , vi koji imate motore , mi koji ih nemamo smo stalno u depresiji :icon_lol:
I ja zagledam neku krosericu na PIKu ali nikako da nađem nešto meni po volji , poželjno je da imam BiH papire i da nije puno para , stanje i to dali je nalickana je manje bitno
Sve pretežno sa stranim papirima a to mi se ne sviđa , ne planiram je registrovati niti voziti po cesti ali opet nebi stranca

Jel se ti mislis vozit na motoru ili pravit glazbu s njim. meni je vise u cilju pouzdanost nego ton.
Uf ovo je najjači komentar u temi :icon_pray::icon_lol:

zwer

Dobro znana faca
Premium
Tu od
15 Ožu 2010
Poruka
1,713

pic upload

jel na njuškalu?

koja je cifra?

Meni je to predobar motor, odlična mašina, stalno te tjera da okrećeš ručicu...
Ista mašina je upakirana i u noviju arpiliju pegaso ( strada, factory ), čak mi je tu nekako narednija...

debeli minus im je skupo osiguranje i malo je rastrošan.....

josix

Aktivni član
Tu od
8 Stu 2010
Poruka
1,167
stigli prije neki dan iz Njemacke, danas bio u Novemi i
decki expresno ugradili prtljaznik na tunu :icon_pray:

img20130404163049.jpg

img20130404163114.jpg

img20130404163139.jpg

img20130404163155.jpg

nasao i video kak se brzo stavljaju torbe...

izmjeril sam, stane boca vina i jos roba u jednu torbu :icon_lol:

RAZZOR

Član
Tu od
15 Ožu 2013
Poruka
114
jel na njuškalu?

koja je cifra?

Ista mašina je upakirana i u noviju arpiliju pegaso ( strada, factory ), čak mi je tu nekako narednija...

Rastrošan? lega ima takvog samo R izvedbu. mogu rec da je potrosnja od 3,5 litre do nekih 7 ako ga bas gazis. jako pristojno po meni

firemanpeter

Dobro znana faca
Tu od
12 Svi 2008
Poruka
1,887
stigli prije neki dan iz Njemacke, danas bio u Novemi i
decki expresno ugradili prtljaznik na tunu :icon_pray:

img20130404163049.jpg

nasao i video kak se brzo stavljaju torbe...

izmjeril sam, stane boca vina i jos roba u jednu torbu :icon_lol:

Vidim da si se odlučija za mekanu verziju, kako je to fiksirano na motor, kakav je prtljažnik?

Kad smo več kod torbe. I ja sam jednu nabavijo, ovu na linku ispod:

http://ortlieb.com/_prod.php?lang=en&produkt=moto_rackpack

zwer

Dobro znana faca
Premium
Tu od
15 Ožu 2010
Poruka
1,713
jel na njuškalu?

koja je cifra?

Rastrošan? lega ima takvog samo R izvedbu. mogu rec da je potrosnja od 3,5 litre do nekih 7 ako ga bas gazis. jako pristojno po meni

Moje iskustvo na cca 3 skurena rezervoara je 5-7L, pegaso s akrapovičima ( ista mašina )

5 je lagani cruising - bablja vožnja po otvorenoj cesti
6 normalna vožnja po otvorenoj
7 ganjanje po otvorenoj
ganjanje po gradu neznam al sigurno je više...

Najnoviji postovi

Na vrh