Peter, si vidio ovaj video?
vrijeme katastrofa... jutros u KArlovcu prolom oblaka, susnježica - samo što snijeg ne udre....
http://www.njuskalo.hr/enduro-cross-motori/honda-dominator-498-cm3-oglas-6571293
Zwer, mislim da bi bio zadovoljan s Hondom. Ostalo je samo utvrditi 'činjenično stanje'giggle): i konačnu cijenu..
Zvao lika...
motor nije regan, gume banana, 2000 zadnja cifra.... Ić ću ga pogledat kad bude bolje vrijeme.
Sad mi se čini previše para - 200eur rega, 200 gume... Je da je to pojam al star je...
za 2500 ima registriranih KLE-mponja skoro 10god mađih s dobrim gumama...
Neznam zašto imam tolku apatiju prema kawasaki-u al jednostavno nebi taj motor....
Kolega ima kle-a motor stani pani on preso s njim nesto vise od 60000km i motor jos uvijek vozi, samo se mjenjaju potrosni djelovi i peri deri. uredni primjerci cesto jako puno kostaju. strasno pouzdan motor.
Ali taj zvuk na KLE-mponji!? Jaoo.. :icon_pray:
Pokušaj nažicati probnu vožnju, možda Ti se svidi..
Meni se sviđa kako razmišljaš..clap):
o navozio se ja na klemponji, nije to meni niš novo...
Vozio ga s shackalom, remusom, nekim trećim asupuhom, serdarevićem ali nije mi to zvuk za endura
Enduro mora bit 1-cilindraš s nekim topom.
Vozil sam starog pegasa s shackalima i novog s akrapovićima, ktm-a 640lc4 s akrapom - to su neopisivi zvuci. Kle nekako kao da reži....
Dvocilindraši su ipak bolji motori, u skoro svim okolnostima. Barem po meni.
Dvocilindraši su ipak bolji motori, u skoro svim okolnostima. Barem po meni.
:icon_lol: Ovo si dobro napisal.
Imaš samo jedan problem, a to je ako zakon uspije. Onda nečeš nikad stiči do motora :icon_lol:.
Zbog toga ti ja savetujem da se za motor pobrineš prije braka. Znači sad ili nikad.
PS
A jeli, to nisam znao da se zbog krize srednijh godina kupi ove skupe stvarčice.
Jesam ja upao u krizu? :icon_lol: