• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Motori

firemanpeter

Dobro znana faca
Tu od
12 Svi 2008
Poruka
1,887
Peter, si vidio ovaj video?

Zapravo nisam do sad. Promocija novog legendarnog GSa. Sve ok, dobar je. Samo što nije baš prikladan za cross staze ko na ovom videu.
A dobro, tu su ga htjeli pokazati zbog tog njihovog elektronskog sistema za upravljanje amortizera.

Hebemu miša ovo vrijeme skroz pop...dilo. Nema topline od nikud. Danas palo preko 10 cm snijega u Kranjskoj Gori i u Bohinju :eek:. A ti su krajevi nekih 20 km od mene. Plus toga za iduču sedmicu ne napovida se ništa osetljivo toplije :cool:
Ništa još od sezone, daleko od toga da počnemo uživat.

Abarth
Šta ti je to? Neki mini moto.

zwer

Dobro znana faca
Premium
Tu od
15 Ožu 2010
Poruka
1,713
vrijeme katastrofa... jutros u KArlovcu prolom oblaka, susnježica - samo što snijeg ne udre....

Nego što se tiće motora - ode moja aprilija :( - danas dolazi kupac kombijem po nju...

Odmah se traži zamjena - uvjet do 500ccm, jeftino održavanje, po mogučnosti zračno hlađen.. i do maax 3000 eur...

nego što mislite o ovom motoru ? Zna li netko nešto o njemu?

http://www.njuskalo.hr/enduro-cross-motori/honda-dominator-498-cm3-oglas-6571293

honda-dominator-498-cm3-slika-18072888.jpg

tibor88

Aktivni član
Tu od
3 Ruj 2007
Poruka
2,386
izgleda jako dobro, ocuvan je. samo jesi pricao sa covjekom? hoce li razgovarati oko cijene?
s obzirom na godinu, cini mi se da bi cijena trebala ici jos malo dolje.. ja recimo za 6 godina mladjeg xt-a nisam mogao dobiti 17,5tkn..
ali ako su stvarni km i ako je u stvarnosti motor uredan kao na slici, zasto ne..

tomotraktor

Aktivni član
Tu od
16 Pro 2012
Poruka
412
vrijeme katastrofa... jutros u KArlovcu prolom oblaka, susnježica - samo što snijeg ne udre....

http://www.njuskalo.hr/enduro-cross-motori/honda-dominator-498-cm3-oglas-6571293

honda-dominator-498-cm3-slika-18072888.jpg

Pozdrav zwer, ovaj motor koliko se vidi na slikama izgleda jako uredno, neznam oko cijene kod nas u BiH, jedna cijena kod vas druga, to je nebitno. Ali mogu ti reći da su ovi motori dosta kvalitetno urađeni bez nedostataka, jako su izdržljivi, neznam kuda to namjeravaš voziti, ali su dosta dobri i za tvrdog terena-makadam i sl., nisu skloni kvarovima. I kao sam model enduro motora ima jako finu liniju. LP Samo da se proljepota kako je ovo počelo, ništa od motora do 6. mjeseca.:icon_fU:

zwer

Dobro znana faca
Premium
Tu od
15 Ožu 2010
Poruka
1,713
nisam zvao čovijeka, al čim ću imat mogućnosti zovem i idem gledat, možda odmah za vikend....

Niti jedna cijena na tm njuškalu nije fixna.... Ali ako je za te pare registriran neko vrijeme i ima dobre gume onda i nije previše...

nače meni je glavna problematika što nemam bonusa na osiguranju, zbog toga sam si postavio limit 500ccm....

Markec

Član
Tu od
9 Ožu 2012
Poruka
282
Zwer, mislim da bi bio zadovoljan s Hondom. Ostalo je samo utvrditi 'činjenično stanje':(giggle): i konačnu cijenu..

zwer

Dobro znana faca
Premium
Tu od
15 Ožu 2010
Poruka
1,713
Zwer, mislim da bi bio zadovoljan s Hondom. Ostalo je samo utvrditi 'činjenično stanje':(giggle): i konačnu cijenu..

Zvao lika...

motor nije regan, gume banana, 2000 zadnja cifra.... Ić ću ga pogledat kad bude bolje vrijeme.
Sad mi se čini previše para - 200eur rega, 200 gume... Je da je to pojam al star je...

za 2500 ima registriranih KLE-mponja skoro 10god mađih s dobrim gumama...
Neznam zašto imam tolku apatiju prema kawasaki-u al jednostavno nebi taj motor....

Markec

Član
Tu od
9 Ožu 2012
Poruka
282
Zvao lika...

motor nije regan, gume banana, 2000 zadnja cifra.... Ić ću ga pogledat kad bude bolje vrijeme.
Sad mi se čini previše para - 200eur rega, 200 gume... Je da je to pojam al star je...

za 2500 ima registriranih KLE-mponja skoro 10god mađih s dobrim gumama...
Neznam zašto imam tolku apatiju prema kawasaki-u al jednostavno nebi taj motor....

Ali taj zvuk na KLE-mponji!? Jaoo.. :icon_pray:
Pokušaj nažicati probnu vožnju, možda Ti se svidi..
Meni se sviđa kako razmišljaš..:(clap):

RAZZOR

Član
Tu od
15 Ožu 2013
Poruka
114
Kolega ima kle-a motor stani pani on preso s njim nesto vise od 60000km i motor jos uvijek vozi, samo se mjenjaju potrosni djelovi i peri deri. uredni primjerci cesto jako puno kostaju. strasno pouzdan motor.

Markec

Član
Tu od
9 Ožu 2012
Poruka
282
Kolega ima kle-a motor stani pani on preso s njim nesto vise od 60000km i motor jos uvijek vozi, samo se mjenjaju potrosni djelovi i peri deri. uredni primjerci cesto jako puno kostaju. strasno pouzdan motor.

To je klasik..
Ali potpisujem zadnje..

zwer

Dobro znana faca
Premium
Tu od
15 Ožu 2010
Poruka
1,713
Ali taj zvuk na KLE-mponji!? Jaoo.. :icon_pray:
Pokušaj nažicati probnu vožnju, možda Ti se svidi..
Meni se sviđa kako razmišljaš..:(clap):

o navozio se ja na klemponji, nije to meni niš novo...

Vozio ga s shackalom, remusom, nekim trećim asupuhom, serdarevićem ali nije mi to zvuk za endura

Enduro mora bit 1-cilindraš s nekim topom.
Vozil sam starog pegasa s shackalima i novog s akrapovićima, ktm-a 640lc4 s akrapom - to su neopisivi zvuci. Kle nekako kao da reži....

RAZZOR

Član
Tu od
15 Ožu 2013
Poruka
114
Jel se ti mislis vozit na motoru ili pravit glazbu s njim. meni je vise u cilju pouzdanost nego ton.

firemanpeter

Dobro znana faca
Tu od
12 Svi 2008
Poruka
1,887
o navozio se ja na klemponji, nije to meni niš novo...

Vozio ga s shackalom, remusom, nekim trećim asupuhom, serdarevićem ali nije mi to zvuk za endura

Enduro mora bit 1-cilindraš s nekim topom.
Vozil sam starog pegasa s shackalima i novog s akrapovićima, ktm-a 640lc4 s akrapom - to su neopisivi zvuci. Kle nekako kao da reži....

Dvocilindraši su ipak bolji motori, u skoro svim okolnostima. Barem po meni.

zwer

Dobro znana faca
Premium
Tu od
15 Ožu 2010
Poruka
1,713

Mislio sam Enduro za teren, ne enduro kao putni enduro....

BMW također ne računam , to je klasa za sebe kao i neke velike putne endure tipa aprilia caponord, varadero....

Posljednje uređivanje:

Markec

Član
Tu od
9 Ožu 2012
Poruka
282

Naravno, V2.. Možda jednog dana, kad dobijem na lotu, tj. kad ga počnem uplaćivati..:(giggle):
Alaj nam se isplati registrirati ove godine i s ovakvom prognozom..:icon_hang:

firemanpeter

Dobro znana faca
Tu od
12 Svi 2008
Poruka
1,887
Markec, doči če tvoje vreme sa lotom ili bez njega. Samo ako ti je želja i volja dosta velika.

A što se tiče isplatljivosti reganja za ovu godinu, i to če se isplatiti. Ima malo zakašnjenje pa se treba još malo strpiti :icon_redface:

Markec

Član
Tu od
9 Ožu 2012
Poruka
282
Ma već je regan skoro mjesec dana, tako da već gubim novac..:(giggle):

Još sam premlad za krizu srednjih godina da kupujem skupe stvarčice. Prvo se moram oženiti, a brak je samo početak rastave:p::icon_mrgreen:. Kad se razvedem, neću znati kud s viškom love koji je tada već bivša žena trošila, pa pravac u trgovinu motorima..:(clap)::(clap):

Malo humora predvečer..

firemanpeter

Dobro znana faca
Tu od
12 Svi 2008
Poruka
1,887
:icon_lol: Ovo si dobro napisal.
Imaš samo jedan problem, a to je ako zakon uspije. Onda nečeš nikad stiči do motora :icon_lol:.
Zbog toga ti ja savetujem da se za motor pobrineš prije braka. Znači sad ili nikad.

PS
A jeli, to nisam znao da se zbog krize srednijh godina kupi ove skupe stvarčice.
Jesam ja upao u krizu?:rolleyes: :icon_lol:

Markec

Član
Tu od
9 Ožu 2012
Poruka
282
:icon_lol: Ovo si dobro napisal.
Imaš samo jedan problem, a to je ako zakon uspije. Onda nečeš nikad stiči do motora :icon_lol:.
Zbog toga ti ja savetujem da se za motor pobrineš prije braka. Znači sad ili nikad.

PS
A jeli, to nisam znao da se zbog krize srednijh godina kupi ove skupe stvarčice.
Jesam ja upao u krizu?:rolleyes: :icon_lol:

Ako počneš o tome tako razmišljati, onda jesi! Barem tako kažu sve irelevantne američke serije i svi američki časopisi o 'antropologiji'..:icon_lol: Šalim se, naravno.. Naletio sam na par slučajeva kod muškaraca, pa i žena..

P.S. A predbračni ugovor?:(punch):

Najnoviji postovi

Na vrh