Pozdraf kolege.
Imam Stihl 180MS, je*la majku svoju došla je čak iz kineskog pogona.
Dakle od kupnje ima godina i pol a prerezala je možda kakvih 10 metri drva jer sam je uzeo isključivo za čišćenje prosjeka, puteva, tu i tamo srušit nešto i tako.
E sad unazad par mjeseci samo neko sranje s njom, odradi rezervoar, a nakon toga muke isusove.
Membrane čitave, sem što je zapekla dizna i malo zahrđao karburator (majku im hebem štilovsku kinesku) radim s njom normalno i odjednom se krene gušiti, svjećica mokra vazdan mokra, šamara iskru svud naokolo i onda ako upali čim daš gas guši se i krepa. nekad je dobijem da stalno gasiram i onda mogu rezati, dakle dođe do viskoih obrtaja i onda se udavi.
Smjesa odvrnuta za 1.5 krug (imam samo jedan šaraf, nema ono H i L) probao par svjećica drugačijih marki nema pomoći, provjeravao membrane pod jakim svijetlom da nema rupica, ništa... Nabavio original svijećicu i činilo se da sve štima, odradila jedan rezervar kod punca i od tada ništa od nje.
Danas sam je drndao 2 sata i neće da upali ni na čisti benzin, samo napuni auspuh sa gorivom i to je to, svjećica vazdan mokra.
Jedino što mi još pada na pamet da su semerinzi otišli...
A sad sam naknadno čuo da se te 17 i 18 MS baš i nisu pokazale kao dobre, često imaju neka sranja.
Ima netko nekakvo mišljenje?