jučer sam imal u rukama 372xp i ms440... - naprema 051je divota za radit i s jednom i s drugom , čak mi husqvarna više paše..
meni su ove nove husqvarne malo premekane...
sva je puna tih amortizera i piga se, čudna mi je za rezanje nakon 0-51
oooooooooooo pa i zver zna zanjerayer:
što mislite o sljedečem-mučiti se sa mrcinama tipa 070,08,051,stare verzije 038-vidim da vas dosta ima te sprave za mučenje dali je bolje kupiti nešto novo-ms660,460,440,361 pa si olakšati sam rad, napraviti uštedu po pitanju goriva ili još tjerati stare konje dok ne krepaju a znam da i kad krepaju bit će na forumu post tipa:"joj riknula mi moja 070 ili 051 pa ako zna itko za djelove"
slažem se u potpunostiSve je to stvar osobnog promišljanja, netko tko pilu koristi za svoje potrebe niti u 3 života neće zaraditi pilu na razlici u potrošnji...posebice ako već je posjeduje, zašto bacati . Imam osjećaj da će za konkretno spomenute modele dijelova biti i onda kad se više nitko neće sjećati ovih novih modela. Primjer: do prošle godine nisam nigde mogao nabaviti cilindar za 041, a sad ga ima skoro svugdje. A ja ću kad tad nabavit sebi 051/075:supz:, makar bila samo za međimurski pršut rezati:lol:
Da je takva stvar kod mene i ni ja nebi dvoumil već bi se zaletil i kupil novu pilu...slažem se da je stvar osobnog promišljanja ali mi koji smo u šumi veći dio života to je bar meni i mojoj matematici isplativo a najviše zdravlju
I ja bi htel probati 880-ku . Imam 064 i 038 i mislim da je 038 jako dobra i kvalitetna pila ali ju gazi vrijeme . 064 je teža za oko pola kg ali je puno jača i brža na rezu . Želja mi je kupiti 660-ku pa kad naiđe .
ja sam DOSTAA radio sam 070..i toga mi je bilo ne dosta nego toliko dosta da sam bez razmišljanja otišao i kupil MS660 sa kojom sam ne zadovoljan nego prezadovoljan...snaga, težina, vibracije, brzina lanca....bolje od 660 nema.....a htio sam kupiti MS880. imao sam lovu, ali sam odustao od toga jer što je previše je previše...ms660 7.1KS i 7.3kg i platio sam je 7600kuna, a MS880 8.7KS i 9.8kg i došla bi me oko 10 500 kuna......ali jednog dana kad budem imal mogucnosti imat cu ms880 samo zbog toga da to probam i poslje neka ako necu raditi neka stoji....................................a što se tice 064, to je došlo ako se ne varam umijesto 070 i ta 064 ne valja kurca (pila na glasu, a preformanse slabe), ima ju jedan iz sela i koristili su je u šumariji, kad sam kupio ms660 čovijek mi je nudio više komada 064 u zamjenu...ali......ja mogu svoju 660 dati tko god oče da proba pa da vidi što je MOTORNA PILA