• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Motorne pile-STIHL, oliti po naški ŠTILOVKA!!

swizach

Iskusan lik
Tu od
12 Srp 2007
Poruka
1,675
Bilo je već i vrijeme da urade nešto po pitanju dizajna
Jebo ja stihlov novi dizajn 😁😭. Inacem kupujem njihove radne cipele dobrih 7-8 godina. Vrhunske su. Noga kao da lebdi. Nisu teske,po zimi tople po ljetu relativno bude ugodno. I aj nakon godinu i pol doslo vrjeme za nove. Odem ja kod kolege sta drzi stihl i kazem daj. Kaze on cjena malo porasla,neki 80 kn,aj dobro. Al kaze imaju novi dizajn,poboljsane bla bla. Reko ja super daj vamo. Uzmem ja njih,nakon 2 sata u njima 3 zulja na nogama i to krvava. Aj zaraslo to sve,oso ja u deichman da men teta neke sprejeve i kreme za omeksavanje koze bla bla. Probam ja i ovaj put nakon 3 sata opet krvavi zuljevi. Eno sad fino stoje na kisi i suncu vec 3 tjedna pa se mozd omeksaju. Isti vrag ko i sa glavama za trimer. Uzeo onu novunglavu struna se topi. Sad uzimam pojedinacno djelove stare tipe glave i spajam i bude ok,ali izidje oko 400 kn. Sve sta se dalo shebat shebalonse

Ranko

Dobro znana faca
Tu od
28 Lip 2008
Poruka
1,247
Cijenim 600e, ali može se nešto i popustiti :ppozdrav:

Posljednje uređivanje od moderatora:

Pjero

Iskusan lik
Tu od
22 Stu 2010
Poruka
2,504
Treba mi pila za zamjenu za 045AV.
Ova mi je preteška za raditi i otpadnu ruke.
Za godišnje potrebe od oko 10-15m³.
Imam i manju MS180.

savoris

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
14 Pro 2007
Poruka
12,205
Treba mi pila za zamjenu za 045AV.
Ova mi je preteška za raditi i otpadnu ruke.
Za godišnje potrebe od oko 10-15m³.
Imam i manju MS180.
Ja bih se i sa tom igračkom usudio toliko godišnje izraditi

bane1978

Iskusan lik
Tu od
7 Velj 2012
Poruka
3,300
Ja sam svoju 045av zamijenio sa ms 260
I nikad bolju investiciju u pilu nisam napravio
I 045 je tu ali upalim je tek toliko da malo radi,razlika dan i noć

veco

Dobro znana faca
Tu od
26 Velj 2019
Poruka
258
MS 261 cm je vrhunska pila. Ja nisam zagrižen fan Stihla, niti Husqvarne. Imam podjednako obje marke i objektivno cu napisati... Imam ms 180, 038magnum, 051av, husqvarna 372xp, husqvarna 545 mark 2.
U rangu ms 261cm, kod Husqvarne je 550xp.
Ako nije bitna marka (ako ne mora bit Stihl), ja bih preporucio Husqvarna 545m2. Lagana, okretna, brza pila. Dosta jeftinija (oko 2000kn)- sto nije zanemarivo.
I vecinu stvari radim s njom. I rušim s njom do nekih 60 cm. U zadnje vrijeme kod izrade cjepanica svaku zapilim s 545m2 i samo lupim kalacem i svaka puca, bez muke. A jako je brza kod zapiljavanja,pa to brzo ide, a troši malo goriva. Husqvarna je bila dosta povoljniji dok sam je ja kupovao od Stihla i zato sam kupio. Inace bi mi bilo svejedno sto kupiti. U kvalitetu i jedne i druge marke, u profi segmentu, ne sumnjam. 👍

Posljednje uređivanje od moderatora:

4340

Iskusan lik
Tu od
2 Ožu 2018
Poruka
486
Ako je bitna marka (i meni je) onda definitivno 261 ja sam do sada petero ljudi nagovoril da ju kupe i svi su prezadovoljni . Inače su pile u toj klasi 50ccm zbilja odlične (Husqvarna 550xp) . Ako ne patiš da je sve po ps-u i ne zanima te baš garancija pogledaj na njuškalu . Ovih 5 su kupljene tamo.

Najnoviji postovi

Na vrh