• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Motorne pile-STIHL, oliti po naški ŠTILOVKA!!

nedimN

Iskusan lik
Tu od
24 Ruj 2020
Poruka
1,217
Meni je dugo vec zelja da je kupim , al sta cu ovde sa njom nemam posla haha jbg .

nedimN

Iskusan lik
Tu od
24 Ruj 2020
Poruka
1,217
Tako pise cijena ,a gledao sam Vuleta na yt on je svoju polovnu jednu sezonu radila prodavao za 1500 kaze poskupile su nove i to jos prije mjesec mozda i jace.

4340

Iskusan lik
Tu od
2 Ožu 2018
Poruka
448
Iskreno neznam,kupljena je u 4 mjesecu ove godine prije poskupljenja i još hrpa drugih stvari iz stihl asortimana . Uglavnom nisam još natočio benzin u nju jer sam u 3 mjesecu napravio drva za ovu i iduću zimu. Prijatelj ima 362c i radi odlično nije teška udobna a ova je praktično ista pila samo dosta jača tako da bi trebala biti dobra. Jedva čekam da ih usporedimo. 660 ide u dučan jer mi je višak samo teško se odlučiti jer je vrhunska pila koja nije puno radila samo za moje potrebe prejaka i teška.

domy_os

Iskusan lik
Tu od
18 Lip 2021
Poruka
918
Evo i mene u klubu... :D

IMG_20221026_093041.jpg

Stihl MS 261 C-M

Zanima me isporučen lanac, na kutiji imam nejasne brojeve. 3639 označava Rapid Super dok desno piše 26 RM 63 koji bi trebao značiti Rapid Micro. Koji je na kraju u pitanju?

domy_os

Iskusan lik
Tu od
18 Lip 2021
Poruka
918
1. oznaka je 6.
2. oznaka je 2.
3. oznaka je C, presjek je kao broj 7.

Po ovome što vidim na netu, meni bi više odgovarao semi, ali što je, tu je.

Spaceman

Dobro znana faca
Tu od
24 Ožu 2020
Poruka
184
Čestitke na pili , neka dugo pili😉😉

Pogledaš dali je zub zaobljen (RM) ili je više pod pravim kutem (RS).

4340

Iskusan lik
Tu od
2 Ožu 2018
Poruka
448
Čestitam na kupnji pila je čudo lagana,a brza . M tronic ako nisi imao na pili preporodit ćeš se nema više zalijevanja polu čoka i sl. Ne kužim kaj si ovo kupil od Husqvarne?

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,479
Da gah...š, ako nije bolja, H550Xp je ljepša ;) 🤣

domy_os

Iskusan lik
Tu od
18 Lip 2021
Poruka
918
Čestitam na kupnji pila je čudo lagana,a brza . M tronic ako nisi imao na pili preporodit ćeš se nema više zalijevanja polu čoka i sl. Ne kužim kaj si ovo kupil od Husqvarne?
Hvala! Pošto sam koristio komšijinu pilu, onda je on to radio. :D

A ovo je set za oštrenje, o tome pišemo u drugoj temi.

Spaceman

Dobro znana faca
Tu od
24 Ožu 2020
Poruka
184
Gledam stihl ima nove modele manjih pila..MS162, 172, 182, 212
MS162 se može u njemačkoj kupit, dok ostale ima recimo u Poljskoj.

Uglavnom zanimljiv dizajn malih pila

PILARKA-SPALINOWA-STIHL-MS-212-2-MIX-35-CM-2-4-KM-Kod-producenta-PILARKA-STIHL-MS-212-2-4-KM-3...jpg Pilarka-STIHL-MS-212-PM3-NOWOSC-2022.jpg

Najnoviji postovi

Na vrh