Hvala! Pošto sam koristio komšijinu pilu, onda je on to radio.Čestitam na kupnji pila je čudo lagana,a brza . M tronic ako nisi imao na pili preporodit ćeš se nema više zalijevanja polu čoka i sl. Ne kužim kaj si ovo kupil od Husqvarne?
Jebo ja stihlov novi dizajn 😁😭. Inacem kupujem njihove radne cipele dobrih 7-8 godina. Vrhunske su. Noga kao da lebdi. Nisu teske,po zimi tople po ljetu relativno bude ugodno. I aj nakon godinu i pol doslo vrjeme za nove. Odem ja kod kolege sta drzi stihl i kazem daj. Kaze on cjena malo porasla,neki 80 kn,aj dobro. Al kaze imaju novi dizajn,poboljsane bla bla. Reko ja super daj vamo. Uzmem ja njih,nakon 2 sata u njima 3 zulja na nogama i to krvava. Aj zaraslo to sve,oso ja u deichman da men teta neke sprejeve i kreme za omeksavanje koze bla bla. Probam ja i ovaj put nakon 3 sata opet krvavi zuljevi. Eno sad fino stoje na kisi i suncu vec 3 tjedna pa se mozd omeksaju. Isti vrag ko i sa glavama za trimer. Uzeo onu novunglavu struna se topi. Sad uzimam pojedinacno djelove stare tipe glave i spajam i bude ok,ali izidje oko 400 kn. Sve sta se dalo shebat shebalonseBilo je već i vrijeme da urade nešto po pitanju dizajna