• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Motorne pile-STIHL, oliti po naški ŠTILOVKA!!

swizach

Iskusan lik
Tu od
12 Srp 2007
Poruka
1,649
Bilo je već i vrijeme da urade nešto po pitanju dizajna
Jebo ja stihlov novi dizajn 😁😭. Inacem kupujem njihove radne cipele dobrih 7-8 godina. Vrhunske su. Noga kao da lebdi. Nisu teske,po zimi tople po ljetu relativno bude ugodno. I aj nakon godinu i pol doslo vrjeme za nove. Odem ja kod kolege sta drzi stihl i kazem daj. Kaze on cjena malo porasla,neki 80 kn,aj dobro. Al kaze imaju novi dizajn,poboljsane bla bla. Reko ja super daj vamo. Uzmem ja njih,nakon 2 sata u njima 3 zulja na nogama i to krvava. Aj zaraslo to sve,oso ja u deichman da men teta neke sprejeve i kreme za omeksavanje koze bla bla. Probam ja i ovaj put nakon 3 sata opet krvavi zuljevi. Eno sad fino stoje na kisi i suncu vec 3 tjedna pa se mozd omeksaju. Isti vrag ko i sa glavama za trimer. Uzeo onu novunglavu struna se topi. Sad uzimam pojedinacno djelove stare tipe glave i spajam i bude ok,ali izidje oko 400 kn. Sve sta se dalo shebat shebalonse

Ranko

Dobro znana faca
Tu od
28 Lip 2008
Poruka
1,240
Cijenim 600e, ali može se nešto i popustiti :ppozdrav:

Posljednje uređivanje od moderatora:

Pjero

Dobro znana faca
Tu od
22 Stu 2010
Poruka
2,354
Treba mi pila za zamjenu za 045AV.
Ova mi je preteška za raditi i otpadnu ruke.
Za godišnje potrebe od oko 10-15m³.
Imam i manju MS180.

savoris

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
14 Pro 2007
Poruka
12,143
Treba mi pila za zamjenu za 045AV.
Ova mi je preteška za raditi i otpadnu ruke.
Za godišnje potrebe od oko 10-15m³.
Imam i manju MS180.
Ja bih se i sa tom igračkom usudio toliko godišnje izraditi

bane1978

Iskusan lik
Tu od
7 Velj 2012
Poruka
3,181
Ja sam svoju 045av zamijenio sa ms 260
I nikad bolju investiciju u pilu nisam napravio
I 045 je tu ali upalim je tek toliko da malo radi,razlika dan i noć

veco

Dobro znana faca
Tu od
26 Velj 2019
Poruka
249
MS 261 cm je vrhunska pila. Ja nisam zagrižen fan Stihla, niti Husqvarne. Imam podjednako obje marke i objektivno cu napisati... Imam ms 180, 038magnum, 051av, husqvarna 372xp, husqvarna 545 mark 2.
U rangu ms 261cm, kod Husqvarne je 550xp.
Ako nije bitna marka (ako ne mora bit Stihl), ja bih preporucio Husqvarna 545m2. Lagana, okretna, brza pila. Dosta jeftinija (oko 2000kn)- sto nije zanemarivo.
I vecinu stvari radim s njom. I rušim s njom do nekih 60 cm. U zadnje vrijeme kod izrade cjepanica svaku zapilim s 545m2 i samo lupim kalacem i svaka puca, bez muke. A jako je brza kod zapiljavanja,pa to brzo ide, a troši malo goriva. Husqvarna je bila dosta povoljniji dok sam je ja kupovao od Stihla i zato sam kupio. Inace bi mi bilo svejedno sto kupiti. U kvalitetu i jedne i druge marke, u profi segmentu, ne sumnjam. 👍

Posljednje uređivanje od moderatora:

Pjero

Dobro znana faca
Tu od
22 Stu 2010
Poruka
2,354
Ako nije bitna marka (ako ne mora bit Stihl), ja bih preporucio Husqvarna 545m2. Lagana, okretna, brza pila. Dosta jeftinija (oko 2000kn)- sto nije zanemarivo.
Marka je bitna, i to mora biti STIHL :).
Ono što je Husqvarna jeftinija to mene ne zanima.
Nisam ljubitelj Husqvarne.

4340

Iskusan lik
Tu od
2 Ožu 2018
Poruka
448
Ako je bitna marka (i meni je) onda definitivno 261 ja sam do sada petero ljudi nagovoril da ju kupe i svi su prezadovoljni . Inače su pile u toj klasi 50ccm zbilja odlične (Husqvarna 550xp) . Ako ne patiš da je sve po ps-u i ne zanima te baš garancija pogledaj na njuškalu . Ovih 5 su kupljene tamo.

Najnoviji postovi

Na vrh