Paaa, sad sam ju baš raskupusio. Značččiiiiii... Slagao ju je neki selski majstor, moje kategorije, ali kud i kamo gori reklo bi se🤭😂
Brate slatki, šarafi na raspar, neđe torx, neđe imbus, neđe običan, majko moja, zavrti se čovjeku dok promijeni alate po rukama haha Ubačen jedan ok ležaj radilice, drugi poptuno krivi, uma lufta u deklu, kad sam skinio stublinu, reko al' me ovaj pošteno oženio, ali ipak je dekl dobar, samo je ležaj manjeg promjera stavčjen, kada stavim kakav treba ići, nema lufta i ne ispada bez izbijanja, bila povarena platnica na radilici da drži lančanik da ne spadne, al' kako rekoh to je neki profesor doktor nauka primarious mehaničkih znanosti odradio jer očito je samo falio seger, a ako je spadalo, to je jer je ležaj veći od osovine radilice, a manji od promjera zvona, zato je ovom nesretniku i pucao lanac, bilo kako bilo ja to složim pa vidim kako bude delalo, ovako na prvu upali bez greške, na piji kad je kresnila, svi se okreću, gledaju pta se dešava 🤣🤣 Kompresija momačka (Nije za ove woke pič*e da probaju palit, ili možda je, za obrazovanje) sve u svemu i da upucam 100€ ne bude mi žao jer očuvanu da odmah možeš ići raditi ispod 500€ još nisam vidio, a i rijetkost su.
Imam jednu razvaljenu 064 pa može nešto i donirati 😁