TorpedoTD45
Član
- Tu od
- 20 Ožu 2010
- Poruka
- 785
thx. jeffy
ima li nešta posebno na šta bi trebao obratiti pažnju kod 044?
thx. jeffy
zdravo društvo,može li mi neko reći kakve su pile stihl 038,i koliko košta jedna polovna u dobrom stanju
038 također provjerena pila koja je čak jedno vrijeme nestala sa proizvodnje, tamo oko 2000g. međutim zbog povečane potražnje nastavlja se raditi u brazilu i kao ms380 dolazi u europu koja je u biti "magnum" ili "S" verzija sa 72ccm i 4,9ks, dok je bilo i sa 61,5 ccm. ovu manju ne preporučam jer je otežana opskrba sa nekim djelovima pošto se počela raditi početkom 80tih. dok za veći model možeš birati dijelove dal iz pekarnice ili mesnice:blackeye .pila ima nešto manji omjer snage/volumena nego moderne pile.
još jedna stvar, taj novi brazilski model je osjetno jeftiniji od stihla te klase
nemoj me krivo shvatiti, al nekak sumnjam da je navoj sam od sebe otišel...na kraju krajeva, ne treba komplicirati, pukneš helicoil i pičiš dalje...trošak 50kn
a ovu 440, umjesto da pomalčiraš, rađe pokloni nekome, naprimjer meniartyman:
Ma kakav čekić, zubac se može i odvijačem odbiti ili čak špic cangama. Čak se uz malo pažnje može ugraditi bez da se skida cilindar sa motorke. Serviser, ako bude ti zbog toga menjal cilindar, bude kasnije jako lepo zaradil na starome:madmana:. Cilindar, ako je original ti dođe prek 1000kn pa si računaj....