• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Motorne pile-STIHL, oliti po naški ŠTILOVKA!!

Borisllav360

Iskusan lik
Tu od
1 Srp 2017
Poruka
1,609
Ja imam Ms 361 i 038, naravno bolja mi je ms 361 zato što je lagana a isto brza i jaka. Po mom mišljenju mi je najbolja Ms 462.

David79

Član
Tu od
9 Pro 2016
Poruka
160
Znamo mi sto je najbolje...al nam nije reko koliki mu je budzet i sto misli radit s tom pilom..

Takav tip pile trazi i posla...

Posljednje uređivanje od moderatora:

dado6340

Iskusan lik
Tu od
31 Svi 2013
Poruka
4,869
Treba mi za doma napraviti drva. Nisam do sad baš bio ljubitelj Stihla ali eto ispalo je kak je ispalo. Imam jednu laganu ali več mi je dopizdila. kad jedno popravim drugo ode. Kupljena je MS 381. Čovjek se pomalo bavi sređivanjem motorki a prije je održavao motorke za šumariju. Teška je ali ne bavim se prodajom drva pa valjda bude za mene dobra. Hti sam i tražio sam 044 ali nisam ju mogao nači u normalnom stanju.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,795
Ja sam ju imal ali je neslavno završila nakon par potrošenih rezervara.
Sad imam 640 (vjerujem da je to kopirana 064) i prezadovoljan sam s njom. Doduše nije bog zna kak iskorištena tak da to nije baš neko iskustvo ali kolega ima istu takvu i poderal ju je do kraja. Ta se pila napilila ko malo koja. Nakon toga je sve na nju stavil novo (osim oklopa) i veli da ju čuva za uspomenu. Mada i s njom tu i tam nekaj napravi tek toliko da ne zaboravi pika raditi.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,795
O Huskiju nemam pojma ali ovo kaj sam znal sam napisal.
Velim, ja i kolega zadovoljni.

kilkenny

Novi član
Tu od
8 Stu 2013
Poruka
16
Eto da pitam, u subotu pilil balvane sa ms 380 kad najednom boooom. Ko da je bomba udarila u stilovku. Sjednem, gledam, sve ok, nista strgano. Ulijem malo vode, u sebe se razme. Vruce je bilo ;) Probam upaliti, upali. Ništa mi nije jasno. Gledam, gledam kad tamo iskre frcaju pored svjecice. Brzo ugasim, pogledam kad tamo svjecica na pola. Puknula. Skinem svjecicu, trk u trgovinu/servis uzmem drugu, stavim, upalim i dela cijeli dan. E sad, zakaj je puknula?

hrvoje01

Aktivni član
Tu od
7 Pro 2010
Poruka
1,362
Imam ja sasvim ok samo što malo radi kod mene,radila cca 2mj dok su sjekači bili u Gorslom Kotaru kresali grane na jelovini s njom ima snage dovoljno

Borisllav360

Iskusan lik
Tu od
1 Srp 2017
Poruka
1,609
Imam ja ms 361,kod mene je oko godinu dana i usjekla je sigurno oko 500 metara.Uglavnom motorka ima snage,udobna je za raditi s njom i nije kruta kao neke i laganija je u odnosu na 038 ili 044.

husqvarna365

Aktivni član
Tu od
24 Sij 2013
Poruka
989
Jucer zamjenio ms 260 za ms 361,,Covjeku je trebala manja pila.
Na izglled djeluje vrlo dobro.
Danas je odradila 7m graba bez greske

mali

Dobro znana faca
Tu od
17 Velj 2015
Poruka
2,967
Mora odrafit jer sam ja neki dan s 251 5 metara ko od šale napravio ,iznenadila me

Zoki ticić

Aktivni član
Tu od
19 Stu 2012
Poruka
2,733
Nije štilovka ali je prinova, fighter 450kn sa dostavom. Na prvi pogled plastična igračka ali ima jako dobar odaziv na gas i laka je u ruci. Ne znam koliko će odraditi ali se nadam da će biti dovoljna za imati na traktoru prilikom vitlanja za odvajanje grana.
https://www.youtube.com/watch?v=LCsQvnGDMq4

Poslano sa mog LG-H818 koristeći Tapatalk

mali

Dobro znana faca
Tu od
17 Velj 2015
Poruka
2,967
Kupio moj brat katastrofa.
Ja rezao brzo se ugrije u debelom umire ne koristi ju više

Na vrh