Vama fali poklopac lančanika,možete nabavit u međimurki bs,upitajte telefonom pa ako ste daleko pošalju i poštom,jedino ne razumijem kako plastično kod mene su poklopci magnezijski i kako se to istopilo..Gdje naručiti poklopac lančanika,uljne pumpe kako god hoćete?? Znaci ovaj plasticni dio sa slike,iz kojeg inace viri lancanik,ali kao sto se ovdje vidi kod mene je dio se tog poklopca otopio...
Poslano sa mog ZTE B2017G koristeći Tapatalk
Vjerojatno su membrane,Odnesi je lukežu na lindar pa ćeš znat šta je mučiStihl 021, problem kad ju nagnem u desno dobiva previše goriva. Kad stoji ravno ne dobiva niti dovoljno, na reguliranje špruceva jako loše reagira. Koje si moguće dijagnoze? Kompresije ima toliko da lako visi na starter špagi.
Poslano sa mog LG-H818 koristeći Tapatalk
Zašto nije preporučljivo?Pa nije preporučljivo! Za kaj bi je koristil?
Ne moraš se zamarivat pumpom,nemoj točit ulje i deri u druge svrhe..[emoji6]ms 660
napisao sam da bi je koristio za drugu namjenu
Brgud
moren,ali mi treba i za pilit i za drugo pa je tu previše zafrkancije
Htio bih napravit ovo
https://www.youtube.com/watch?v=WWp32EIG2k0&t=512s
:icon_rolleyes:
Stihl 021, problem kad ju nagnem u desno dobiva previše goriva. Kad stoji ravno ne dobiva niti dovoljno, na reguliranje špruceva jako loše reagira. Koje si moguće dijagnoze? Kompresije ima toliko da lako visi na starter špagi.
Poslano sa mog LG-H818 koristeći Tapatalk