• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Motorne pile-STIHL, oliti po naški ŠTILOVKA!!

domo1984

Dobro znana faca
Tu od
22 Srp 2014
Poruka
569
Danas i auto kad voziš na servis samo se mjenjaju dijelovi skini stavi novi i to je to,prije toga spoji na komp.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,789
I meni su na trimeru zamijenili rasplinjač, jer nisu mogli dobiti stabilan ler gas, nekih 350kn, pisal sam o tome.
Rekoh, a zakaj ga niste rastavili i oprali? Pa kao nemaju UZV kadu...
Radi se o servisu Trgo-Agencija.
Imam ja kadicu, kaj nisi pital. Mada ni ona ponekad nije čarobnjak.
Cvajo je čudo od motora kad je dobro poštelan a fergazer tu igra jako veliku ulogu.
S godinama upotrebe kroz njega proputuje dosta goriva, zraka i finog smeča koje mu dođe kao šmirgl papir.
Znaš onu pjesmu, jedna pura dva pandura.....

bane1978

Iskusan lik
Tu od
7 Velj 2012
Poruka
3,181
Meni je na trimeru otišao karb.poravljao ga sam,odnio u servis,dobiješ 2/3 gasa i više ne ide,veli u servisu nema više karb,za taj model,već razmišljao da ga umirovim kad slučajno u jednoj agrariji naletim na pun eurobox rabljenih trimera za otpad i uz malo sreće naleti na isti motor,donesem doma očistim karb i trimer iz prve upali i radi ko singerica,i onda trimer brže bolje na burzu...

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,479
@MUHA, znam da nije čarobna, no za 350kn vrijedi probati...ALI...uz 100+kn sat se ne njima ne isplati igrati z tim, s upitnim uspjehom.
2-taktaše ne poznam i ne upuštam se u to, a ti ionak imaš previše ozbiljnijeg posla da te još i ja zezam s tim.
Imam stari rasplinjač, možemo ga rastaviti i probati oprati, pa nek bu za rezervu.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,789
znam da nije čarobna, no za 350kn vrijedi probati...ALI...uz 100+kn sat se ne njima ne isplati igrati z tim, s upitnim uspjehom.
Upravo to, ako moraš vuru platiti onda je jeftinije uzeti novi, a i alat se mora otplatiti.... jučer smo o tome pričali.

2-taktaše ne poznam i ne upuštam se u to, a ti ionak imaš previše ozbiljnijeg posla da te još i ja zezam s tim.
Imam 🤭
Videl si jučer kad si navratil s poklonima u kakvom poslu sam bil, taman smo hteli krenuti u posel.
Šteta kaj i tebe nismo uspeli nagovoriti da probaš, možda bi danas po doktorima hodal.....

Imam stari rasplinjač, možemo ga rastaviti i probati oprati, pa nek bu za rezervu.
Rastavi i donesi, bum ga metnul nek se kuva.
Ništ te ne košta, to ti budu poticaji od mene kad država neda ;)

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,789
Ovisi kolko je velika.
Bilo ih je u Lidelu po 250 kuna, ono ako si si htel prsten ili kakvu naušnicu oprati, najtaman mjera.

Manja, naprimjer 3 litre cca 1000 kuna.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,789
Koju god da kupiš s vremenom ti bu postala mala....
Ovisi kolko se misliš s tim baviti a za frgič od motorke, flakserice, kakvog skuterčića.... bu ova 3 litre najtaman.

Borisllav360

Iskusan lik
Tu od
1 Srp 2017
Poruka
1,609
Ma motorka je odlična, nije preteška a može se reći da je brza. Kod mene je uradila sigurno preko 2000 metara, od kvarova ako se može tako nazvati je bio samo auspuh koji je progorio od temperature, ostalo ništa.

Ivan45

Aktivni član
Tu od
3 Svi 2021
Poruka
119
Glupo pitanje, ali nažalost zbog vremena i starosti nemogu naći klip a ovi je pukao. Nema ni po oglasima. Ima li tko da po mjeri i starom klipu napravi novi..???

Ivan45

Aktivni član
Tu od
3 Svi 2021
Poruka
119
Glupo pitanje, ali nažalost zbog vremena i starosti nemogu naći klip a ovi je pukao. Nema ni po oglasima. Ima li tko da po mjeri i starom klipu napravi novi..???
? Zna neko? Motor Lombardini 8ks...

Ivan45

Aktivni član
Tu od
3 Svi 2021
Poruka
119
Nigdje nema kupiti a da traje preko godinu dana? E da ima kupiti original, odma 2 komada bih kupio..ali..nemaa.

sttipa

Iskusan lik
Tu od
6 Tra 2013
Poruka
2,271
Jos kad bi napisao klip od cega ti treba mozda bi netko na forumu ovdje i nasao ili sjetio se svoje furde...

Najnoviji postovi

Na vrh