Muha, oprosti, u ovoj temi smo pričali o UZV kadi, mogu li postaviti ovaj post?A znaš kakvu, 3 litre. Čim ju hvalim i preporučam
Ma peri klipove u čemu god hoćeš, neće im ništa... Ako su guseni osuši i našpricaj wd-om ili nečim da spriječi stvaranje hrđe...Jeli pametna ili glupa ideja oprati klip u UZV kadi, ima jedan video na youtube, skroz ok?
Jel se nisi upustio da nađeš problem i da ga ti riješiš. Jest da je to nekad i vremenski problem.I meni su na trimeru zamijenili rasplinjač, jer nisu mogli dobiti stabilan ler gas, nekih 350kn, pisal sam o tome.
Rekoh, a zakaj ga niste rastavili i oprali? Pa kao nemaju UZV kadu...
Radi se o servisu Trgo-Agencija
Zato jer ljudi logički misle da ti trebaš klip za motorku kad pitaš u toj temi.Ja sam falio temu, to je istina, ali ako znaš odgovor zašto ne odgovoriti i pomoći? Uglavnom našao sam neku firmu koja prodaje i original i zamjenske dijelove
Pa čiščenje frgiča ima smisla i logike u temi o pilama jer pila taj dio posjeduje tak da ...Muha, oprosti, u ovoj temi smo pričali o UZV kadi, mogu li postaviti ovaj post?
Jeli pametna ili glupa ideja oprati klip u UZV kadi, ima jedan video na youtube, skroz ok? Jeli to iko radio..ja ću kupiti 6 litara uzv kadu, bolje da je malo veća