• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Motorne pile-STIHL, oliti po naški ŠTILOVKA!!

bane1978

Iskusan lik
Tu od
7 Velj 2012
Poruka
3,181
Kad je budeš isprobao,lupat ćeš se po glavi što je nisi prije kupio :cool: (y)
Nek te dugo služi
Nego u čemu je razlika C ILI C M

Spaceman

Dobro znana faca
Tu od
24 Ožu 2020
Poruka
184
@Pjero Reko bi da su to iste slike.
Pila sa oznakom C je kao comfort, novije genaracije (ne znači da ima m-tronic), a CM je comfort+Mtronic. Pila bez m-tronica ima rupice za štelovanje rasplinjača, tak znaš da nije M-tronic.

domy_os

Iskusan lik
Tu od
18 Lip 2021
Poruka
919
M-Tronic sam namještava ler gas ovisno o uvjetima, uhvatio sam ga par puta kako varira, povremeno i lanac trzne. Kod prvog paljenja treba odraditi kalibraciju, znači par minuta držati u leru, a onda jednu minutu pun gas i to je to.

Nego, kako čistite rešetku hladnjaka? Meni piljevina stalno upada unutra, a ne vidim neki jednostavan sistem da je skinem kao ostale dijelove tijekom rutinskog čišćenja.

4340

Iskusan lik
Tu od
2 Ožu 2018
Poruka
448
Kaj ima tko ms 231 ?...kakve su ..kaj imaju kakve dječje bolesti?
Ja sam ju imao oko 7 godina i stvarno se dosta naradila problema nikakvih uglavnom ok pila. Međutim kad sam probal od kuma 261 onda sam ju prodao i kupio 261c.

Na vrh