• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Motorne pile-STIHL, oliti po naški ŠTILOVKA!!

Krumpironja

Iskusan lik
Tu od
7 Svi 2010
Poruka
4,085
Na koji način? Znam za zimski i ljetni ali kako si je rekalibrirao?
A po meni puca i moja od snage ja sam odusevljen, ovako na slici se činila veća,a koji mač imaš?

Pjero

Dobro znana faca
Tu od
22 Stu 2010
Poruka
2,349
Mač je originalni, a meni i ne treba veći.
Srušeno stablo je promjera oko 40cm.
Kalibriranje, jednostavno...:)

domy_os

Iskusan lik
Tu od
18 Lip 2021
Poruka
917
Na koji način? Znam za zimski i ljetni ali kako si je rekalibrirao?
A po meni puca i moja od snage ja sam odusevljen, ovako na slici se činila veća,a koji mač imaš?
Napisao sam prije mjesec dana, tako je pisalo u manualu, pročitao ga od korica do korica. :) Nakon prvog paljenja ili prvog sezonskog se misli.

M-Tronic sam namještava ler gas ovisno o uvjetima, uhvatio sam ga par puta kako varira, povremeno i lanac trzne. Kod prvog paljenja treba odraditi kalibraciju, znači par minuta držati u leru, a onda jednu minutu pun gas i to je to.

Nego, kako čistite rešetku hladnjaka? Meni piljevina stalno upada unutra, a ne vidim neki jednostavan sistem da je skinem kao ostale dijelove tijekom rutinskog čišćenja.

Krumpironja

Iskusan lik
Tu od
7 Svi 2010
Poruka
4,085
Taj video sam vidio, jer sam i sam gledo da stavim veću vodilicu ali za sad je i ova od 45 dobra mislim da ima uži lanac tako da leti...
A šta se tiče auspuha pitanje je dali i koliko to šteti motoru dali tih 10 sec po rezu vrijedi...

Krumpironja

Iskusan lik
Tu od
7 Svi 2010
Poruka
4,085
Daj mi reci kakva je razlika u težini i kako se nosi? Odnos 261 na prema 462 zanima me samo ergonija ne rad

aag14v

Dobro znana faca
Tu od
4 Kol 2011
Poruka
717
Daj mi reci kakva je razlika u težini i kako se nosi? Odnos 261 na prema 462 zanima me samo ergonija ne rad
Jako su slične 462 je teža samo 1 kg ali se osjeti to u radu. Ali kad se osjeti snaga 462 radije bi s njom radio cijeli dan nego s 261 iako je i ona vrhunski stroj

Oba dvije su ergonomski jako slične iako se vidi da je 462 veća pila.

Krumpironja

Iskusan lik
Tu od
7 Svi 2010
Poruka
4,085
Ja sam je htjeo kupit ali zbog straha od težine i svega sam uzeo 261c-m, a dali sam pogriješio ne znam...mislim da je meni i ova max sa čime mogu radit, svaka kila dve gore bi bilo previše...uspio sam se i zapilit sa njom jer kad sam izvuko da je ne zacvika nije ostalo snage da je podignem pa je završila u koljenu tako da mislim da bi meni 462 bila deff previse, ja sam najsretiniji sa ms170 i kod mene mozes za cijelu zimu drva napravit sa njom ako ne rušiš hrastove, meni 261 koristi ubiti samo za deblo a sve drugo mala

aag14v

Dobro znana faca
Tu od
4 Kol 2011
Poruka
717
Nisam profesionalac, ali volim imati dobar stroj kad zatreba...
Kod mene su obje pile bez c znači bez elektronike.

Najnoviji postovi

Na vrh