• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Motorne pile-STIHL, oliti po naški ŠTILOVKA!!

pila

Aktivni član
Tu od
10 Srp 2023
Poruka
241
Cek jel se vrti i lanac. Slicno je zvucala moja ms180 kad je probio semering, poviseni okretaju i nemos nikako smanjit dovoljno okretaje da lanac stane. Provjeri i onu gumu sta spaja karburator i cilindar da nije negdi popustalo, ako nije ta guma onda su vjerovatno semerinzi

Gustavo

Dobro znana faca
Tu od
13 Pro 2008
Poruka
1,927
Cek jel se vrti i lanac. Slicno je zvucala moja ms180 kad je probio semering, poviseni okretaju i nemos nikako smanjit dovoljno okretaje da lanac stane. Provjeri i onu gumu sta spaja karburator i cilindar da nije negdi popustalo, ako nije ta guma onda su vjerovatno semerinzi
Motor je nov, dakle jedino guma, nekako mi je u donjem dijelu ispod karburatora malo prema van koji milimetar, možda nije dobro sjela.

pila

Aktivni član
Tu od
10 Srp 2023
Poruka
241
Vrlo lako moguce da je onda ta guma. To mozes testirat tako da uzmes neki sprej kao cistac za kocnice/kvacilo ili karburator i spricni malo di mislis da je sumljivo, ako nema promjene okretaja onda znaci da zabrtvljeno kako triba. Ako se okretaji drasticno promjene tj. pila se pocne gusit zbog previse goriva onda znaci da tu pusta.

Gustavo

Dobro znana faca
Tu od
13 Pro 2008
Poruka
1,927
Sad sam zamijenio gumu i malo radi na bržim okretajima u leru pa se ugasi, da nije karburator?

Najnoviji postovi

Na vrh