ajde napiši što ti točno treba,ako ima broj na semeringu ili nešta pa ti provjerim
To je ova pumpa. Ima samo jedan jedini semering na sastavu između motora i pumpe. Nemam broja, a semering se sastoji iz nekoliko djelova,sprečava da pumpa ne vuče zrak.
http://www.honda-croatia.com/reposi...79534b1dab1dfef9420a57573bdce9_view_l.jpg?v=8
ako nije klasican semering onda je pakovanje. tako kod nas zovu zaptivac pumpe. ima oprugu koja prtiska dva keramicka zaptivaca. ima delova kod nas u novom sadu za hondu mogu ti dati broj pa nazovi i vidi dal imaju.
@siki
provjerio sam ti za semering,trenutno nema ali se može naručiti-košta 607 kn,možeš i ti nazvati za narudžbu,šalju poštom 031 273 124 Agro-honor(bivša hongoldonia)
cuj .labini imaju fabricku pumpu koja se kaci pozadi na kardan direktno i prilicnog je kapaciteta.4m vodenog stuba ti je 0,4 bar. 10m visinske razlike ti je 1bar. pumpa od auta ti je po mom misljenju slaba da to povuce sa 2m dubine a kapacitet mali. kod nas se lako prepravi od tomosa pa na elektro motor. umesto radilice obradi se komad osovine i na remenicu pogon a kapacitet ti je 500L u min mah. moze povuci sa vece dubine i pravi pritisak skoro 4bar. a za tako malo da punis bolje pumpa od hidropaka ili hidroforameni pade na pamet pitat jel netko vidio pumpu od vode bez motora,samo sa remenicom,pa da se može napravit remenica i na kardanu od moje mute...to bi onda moga skinit potezom kao vučnu frezu,čim dignem onaj štift..i dobro bi mi došlo,nemam mista u poljskoj kućici,puna je već..pada mi na pamet vodena pumpa od stojadina i malo "aparata za varenje"..bi li vodena od auta digla vodu sa 2 metra dubine u bačvu na taraci kućice??cca 4 metra vodenog stupca,ako se ne varam,4 bara?iz bačve bi onda gumom prirodnim padom moga zalivat po polju...
pogon bi mi triba bit traktorski..na toj zemlji nema struje,a ne vuklja mi se velika pumpa od vode,ako mogu sa malom,priključnom i kojim metrom gume dobit da napunim bačvu vode.gustirna je točno ispod kućice..ili 2-max3 bačve od 200l,u jednom danu..varenja mi nisu problem imam argonski aparat doma mogu svašta napravit...ona od stojadina ili fiće mi se čini ok..tu bi se čak dalo i umisto remenice montirat komad zuba za u kardan i pumpu zapuntat za neku cijev,i ubacit sve skupa u priključak za vučnu frezu,da ju kardan okreće..pogledat ću još ima li kakva slična da podnese malo veći tlak,od tamića ili čega sličnog..