• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

mtd001

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
Ma ja bih bila jela samo od tvoga dijela.:oops:

Joj,koji izgovori,izgovori,izgovori.......!:lol::lol::lol::lol::lol:

mane

Iskusan lik
Tu od
5 Svi 2011
Poruka
4,801
Ti se sljedeći put pobrini za odojka a mi ćemo riješit tekuće stvari i da vidiš derneka.

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
e da tomo,ženske moraju paziti na liniju....:lol:

Je dečki,kako ste brižni,hvala,hvala na savjetima,znam ja,idealna žena je lijepa,pametna i vitka.No,ja sam vam od onih koje nikada ne teže idealizmu.Od ovoga troje navedenoga,ja imam dvoje.Meni dosta. :roll::roll::roll:Dakle,poziv na odojka na sunce.Molim lijepo.Solarizam.:lol::lol::lol::lol::lol:

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,906
Je dečki,kako ste brižni,hvala,hvala na savjetima,znam ja,idealna žena je lijepa,pametna i vitka.No,ja sam vam od onih koje nikada ne teže idealizmu.Od ovoga troje navedenoga,ja imam dvoje.Meni dosta. :roll::roll::roll:Dakle,poziv na odojka na sunce.Molim lijepo.Solarizam.:lol::lol::lol::lol::lol:

pa slobodno navratiš kad si u blizini.....:mrgreen:

čiko

Član
Tu od
19 Lip 2011
Poruka
264
a i još uvijek nešto visi na gredi na tavanu za na pokoso narezati za iznenadne goste...
Netko je rekao da je na godišnjem...znači postavi stol :mrgreen:
ma bit će još prilike,ovo je bila samo proba....
Sljedeći put ide proba za tandem sistem, odnosno ekonomično pečenje :rolfer:

Ti se sljedeći put pobrini za odojka a mi ćemo riješit tekuće stvari i da vidiš derneka.
Ja donesem aperitiv ;)

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
pa slobodno navratiš kad si u blizini.....:mrgreen:

Mtd001,rekla sam da ne težim idealizmu,ali sitničava jesam.Nisi mi u pozivu stavio lijepi topli smiješak,nego,ovaj zeleni zubati.E pa ti sad neću doći,pa si lijepo odojka jedi sam,tak,pak budeš debel,pak budeš dobil kolesterol,šečer,visoki tlak,a možda i vodu u koljenu,teniski lakat(od rezanja nožem i napikavanja vilicom,ne jedeš valjda nepristojno rukama ko ja),srčanu aritmiju i plučnu emboliju.Aha.A samo ti je trebalo reći-ajte ljudi odite oglođite odojka,i imao si šanse biti zdrav ko novorođenče.:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

seljačić

Aktivni član
Tu od
8 Velj 2009
Poruka
2,154
dobra ti tica.istu smo i mi jutros imali u kući,nahranili je i pustili. a jel znaš da one od našeg statičnog elektriciteta mogu crknuti,nešto ko srčani udar? zato nikad rukama(rukavice) nehvataj ako su djeca u blizini jer kad umre biće plača.imao sam taj slučaj,jaooooooo

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,906
he,he....al dobije srčani bude joj moj mačor dal umjetno disanje...:icon_lol:
zvuči malo okrutno ali za svako zlo neko dobro....

Najnoviji postovi

Na vrh