• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

mtd001

ajkula

Dobro znana faca
Tu od
1 Lip 2011
Poruka
3,192
sretan ročkas mtd,svega za dosta a najviše zdravlja i šuškavih papira u žepu:weedman::weedman::drinkers::drinkers::drinkers:

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,906
najviše zdravlja i šuškavih papira u žepu:weedman::weedman::drinkers::drinkers::drinkers:

hvala.....
ovih šuškavaca nikad dosta.....:lol:

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,906
hvala..
pa di si ti,kaj stalno radiš,u zadnje vrijeme ne vidim crvenu pilu u dvorištu..:scratch

mane

Iskusan lik
Tu od
5 Svi 2011
Poruka
4,801
hvala..
pa di si ti,kaj stalno radiš,u zadnje vrijeme ne vidim crvenu pilu u dvorištu..:scratch

Tu sam svaki dan:weedman:
A radim sve dane osim nedjelje a crvena pila je sad u pogonu svaki dan od kad je zahladilo.
Javi se kad prolaziš da :drinkers:

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,906
Ma zamalo da propustim-sretan ti rođendan,neka ti se ostvare sve želje.
hvala.....
joj,da vidiš koja je boja na kući,taman je stavili za rođendan,budem ti poslal sliku,kažu da je uočljiva.....
Sretan rođendan mtd! ;)

Kad se ekipa može pozvat na pivu? :lol:
hvala čiks...
sad slobodno navrati,skela je raskopana...:lol:
Tu sam svaki dan:weedman:
Javi se kad prolaziš da :drinkers:
idem pored tebe ponedeljkom i srijedom popodne kada kćer vozim u klc u malu školu...

čiko

Član
Tu od
19 Lip 2011
Poruka
264
Znači mogu izvaditi radnu obleku iz auta? :lol:
Ili bolje ne, Mane je blizu a i Josa ima skelu oko kuće :rolfer:

mane

Iskusan lik
Tu od
5 Svi 2011
Poruka
4,801
Znači mogu izvaditi radnu obleku iz auta? :lol:
Ili bolje ne, Mane je blizu a i Josa ima skelu oko kuće :rolfer:

Samo ti nju ostavi u autu, mislim da ću na proljeće i ja stavljat skelu oko kuće

josix

Aktivni član
Tu od
8 Stu 2010
Poruka
1,167
slobodan u četvrtak i petak, osim ak ne bu kakav hitni doktor House pacjent... :finga:

Najnoviji postovi

Na vrh