• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

mtd001

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,906
ja sam nažalost popodne,a sigurno me čeka i radna subota....:cry:

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,906
i meni......:lol:

joj,opet ovo gov*o pada,a taman sve očistio....:madmana:

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,906
konačno je došao na red da se ispeče odojak,nemojte mi zamjerit što je malo popucala kožica,ipak mi je to prvi puta..:mrgreen:

upload pic

[YT]http://www.youtube.com/watch?v=OEhrvHl3Vew[/YT]

Posljednje uređivanje:

ajkula

Dobro znana faca
Tu od
1 Lip 2011
Poruka
3,192
ma kakva zamjerka ,ako je tvoja ekipa prefrigana po tom pitanju nudim se da to ekološki zbrinem bez naknade:lol::lol::partyman::partyman:,kak je fino reš pečen:drinkers::drinkers:

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
ma kakva zamjerka ,ako je tvoja ekipa prefrigana po tom pitanju nudim se da to ekološki zbrinem bez naknade:lol::lol::partyman::partyman:,kak je fino reš pečen:drinkers::drinkers:

No,i niti riječi kao ono na primjer,ajde,pozvani ste,svratite,dobrodošli ste,aha,vidiš Ajkula,sad da nas i pozove,sad mu baš ne bismo došli,jel,imamo mi svoga ponosa.Tako.Ali,ako bi nas baš lijepo zamolil,sigurno bismo malo razmislili,nismo mi baš takva zlopamtila,u nas je veliko srce otvoreno za praštanje.pogotovo kad odojče tak lijepo izgleda.:lol::lol::lol::lol:

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,906
a nažalost,nije bio cijeli moj,ja i moj pašanac smo uzeli svaki pola....
a i još uvijek nešto visi na gredi na tavanu za na pokoso narezati za iznenadne goste...
ma bit će još prilike,ovo je bila samo proba....

Najnoviji postovi

Na vrh