B
BAGERISTA
Guest
Meteorolog moš mislit kak bi te slušali bager, ko i Brzoju ovak bar je žensko pa malkoc pogledam kao fol pregnozu da žena nevidi.
A dobar si........:rolfer::rolfer:
Meteorolog moš mislit kak bi te slušali bager, ko i Brzoju ovak bar je žensko pa malkoc pogledam kao fol pregnozu da žena nevidi.
Bravo , sad neće puknuti poklopac za 50 kuna , nego kučište za 2500kuna :madmana:i kvalitetniji materijal
Aha, to sigurno :lol::lol::lol:zašto da dajem 50 kuna kad je ovako bilo badave,ne razumijem te....:scratch
a ako i misli sada nešto puknuti to će biti prvo šerafi
zašto da dajem 50 kuna kad je ovako bilo badave,ne razumijem te....:scratch
a ako i misli sada nešto puknuti to će biti prvo šerafi
Onda si ga bezveze delal od tak debelog materijala.pa ne nosi to nikakov teret da trpi,ide samo semering kroz njega
Na to sam i mislilTaj polopac ne može potrgati ako ga nabija unutra preko osovine.
može ga potrgati kad ga steže a previše ima limenih ploćica ili ako ga kardan vuće van ( zaribana dilatacija na kardanu )
Onda si ga bezveze delal od tak debelog materijala.
Pazi sa onim limenim pločicama, kad primiš kardansku rukom bolje da ima malo aksijalnog lufta nego da ga nema.
Ma ja sam to napisal zato kaj si ti rekel da on drži samo semering, a to baš najvjerojatnije i nije tak. Samo sam zaboravil metnuti smajleka :madmana:pa ovaj ti je novi rađen po postojećem,iste je dimenzije,čini ti se možda kaj sam ga slikal izbliza
Nisma ja tebe ispravljal nego znam da ljudi imaju običaj kopirati moje postove i stavljati u jedan word dokument pa imaju za kasnijeNa to sam i mislil
Pa i da jesi. Ja se nebi sigurno ljutil jer se moramo nadopunjavatiNisma ja tebe ispravljal nego znam da ljudi imaju običaj kopirati moje postove i stavljati u jedan word dokument pa imaju za kasnije