• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

mtd001

čiko

Član
Tu od
19 Lip 2011
Poruka
264
Tako mi kod jednog frenda pijemo i kažemo ova je runda putna, eksamo mi to i domačin ponovo toči. Mi kažemo pa nećemo više, rekli smo da je ova putna, a on elegantno odgovori: Putna, znači P smo riješili, sada prelazmo na U... :rolfer::finga:

mane

Iskusan lik
Tu od
5 Svi 2011
Poruka
4,839
o kakvoj vi pauzi pričate, ja od 7 - 16 bez pauze u birtiji:partyman:

B

BAGERISTA

Guest
Tako mi kod jednog frenda pijemo i kažemo ova je runda putna, eksamo mi to i domačin ponovo toči. Mi kažemo pa nećemo više, rekli smo da je ova putna, a on elegantno odgovori: Putna, znači P smo riješili, sada prelazmo na U... :rolfer::finga:

Ulazna......................:lol::lol::lol:

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,976
kažu da će ovaj vikend nekakav toplinski udar da bude, pa si sve razmišljam da skočim malo do Briga na kupanje ak se uopće može tamo kupat pošto su radovi na mostu?
trenutno vade onaj šljunak kaj su bili nasipali tako da par dana ti ne preporučujem,pošto je voda mutna.....
dobro kaj nitko od vas ne radi danas?!?! :lol:
ja sad baš se spremam sa klincima na kupanac...:mrgreen:

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,976
evo,od one 2 prikolice ispao lijepi kupčić drvi....

image upload
usput,krenula sezona navodnjavanja punom parom pošto je grdo pripeklo....sve razmišljam da krevet privremeno preselim u podrum....:lol:

upload picture

image upload
a evo i jedna usputna fotka manekena,koliko su pitome patkice da doslovno jedu iz ruke...

picture hosting

čiko

Član
Tu od
19 Lip 2011
Poruka
264
Jesi razmišljao da nabaviš plastičnu cisternu na paleti, 1000L? Bilo bi lakše punjenje i pražnjenje nego sa bačvama?

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,976
imam ja dosta i ovih plavih bačvi,ali je to ipak dosta velik teret za uzbrdo......
zašto da se lomim,nije mi daleko...

Krumpironja

Iskusan lik
Tu od
7 Svi 2010
Poruka
4,107
A zašto ih voziš tako napred...mislim da bi bilo dolje za traktor da imas raspoređen teret,mislim da ovako jako lomiš bolcen

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,976
A zašto ih voziš tako napred...mislim da bi bilo dolje za traktor da imas raspoređen teret,mislim da ovako jako lomiš bolcen

razmišljaj malo logički,ako opteretim zadnji kraj nemam gripa na prednjim gumama i moram imat stalno 4x4...;)

mane

Iskusan lik
Tu od
5 Svi 2011
Poruka
4,839
vidim da je bilo lijepo danas kod tebe i čestitke za 10 god. braka.

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,976
fala markec...bila ja na petrovu ali smo danas profeštali...:mrgreen:

Najnoviji postovi

Na vrh