Stroj za muzu mi je ovaj vitrex, zamjenio sam sisaljke, crijevo za mlijeko, crijevo za vakum, podmazao, zategao remen...međutim i dalje slabo vuče, ne znam koji mu je vrag...kupio sam ga podavno od jednog komsije za 150 maraka oko 80 eura...
E sad nisam neki s stokom, moje ambicije su imati 5-6 muznih grla, i to je to, toliko imam i mjesta u stali...
Za tih 5-6 grla koji bi stroj bio dobar, jer ozbiljno razmišljam o kupovini stroja za muzu...bilo polovan bilo nov, razmišljao sam o kupovinu nekih drugih stvari, ali mi se cini da je stroj za muzu obavezan buduci da treba svaki dan najmanje 2 puta, dok ostale stvari koje nemam npr kao plug, mogu čekati i ako su kod komšije zauzeti mogu sačekati dok on zavrsi s poslom a kod stroja za muzu nema čekanja.
Novooteljenu junicu muzem ručno i jos jednu kravu jer kad stroj vitrex prikopčam na kravu i stopam vrijeme, od prilike istom brzinom muze i stroj i ja ručno (ili on presporo muze ili ja prebrzo muzem ...
)
Sta mislite o stroju KURTSAN (valjda neka turska proizvodnja ) westfalija sam gledao ali sam do sad nasao samo trofazni a ja nemam razvedeno trofaznu struju po stali niti kući...s toga svi trofazni odpadaju iz odabira...
Dajte dečki da se odlučim za kupovinu, a pare ću uzajmiti pa kad budem prodavao tele, vratiću pare...ajd fala...i naravno ako ko ima u ponudi za prodaju nek se javi.