• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Naš vozni park

zvona

Aktivni član
Tu od
17 Pro 2006
Poruka
1,292
ratarko pa do su original kabine proizvedene tamo nekih 70-80 god ujak je imao prvog Imt-a sa takom kabinom a bio je 76 god

B

Bobo

Guest
Takvu kabinu sam vidio samo na 558 traktorima...

539 je imao one jos gore kabine samo sa lijevim vratima, koje je bilo bolje izgubiti nego naci...

Č

Čugi

Guest
Tražio je 250, ali na samom završetku vašara kada se pakovao,popustio je i dao mi za 200 eura. Inače jedan info za sve, nova kabina u IMT za 539 je 110000 dinara ili 1360 eura ili 9954 kune.

K

Kotiscak

Guest
Pozdrav, evo i mene!! Tek sam nedavno saznao za ovaj forum i cuo sam da na na njemu ima dobrih stvari!!!
Evo traktora s kojem ja radim: Universal 643, imam jos i Zetor 2511 ali je trenutno na popravku... :(
Obrisan neispravan link.

zaja

Administrator
Osoblje foruma
Tu od
16 Tra 2007
Poruka
1,951
Yanmar

Evo mog prvog traktora(mini traktora), Yanmar 1401D. Za pocetak namjeravam njime kositi veliki travnjak.
Obrisan neispravan link.

R

Ratarko

Guest
Čestitam , traktorič je super , stvarno je odličan optički :D
Sada meni nešto nije jasno , jel to novi traktor ili polovni ?
Izgleda kao novi a tamo si napisao cijenu od 3500 € , to mi je nekako malo za novi ili sam imao krivu predođbu o tome ???

zaja

Administrator
Osoblje foruma
Tu od
16 Tra 2007
Poruka
1,951
Ratarko kaže:
Čestitam , traktorič je super , stvarno je odličan optički :D
Sada meni nešto nije jasno , jel to novi traktor ili polovni ?
Izgleda kao novi a tamo si napisao cijenu od 3500 € , to mi je nekako malo za novi ili sam imao krivu predođbu o tome ???

Hvala! Ovo je rabljeni, novi Yanmari su strašno skupi. Našao sam na netu cijene u Njemačkoj i kreče se otprilike 1000 eura po kilovatu sa porezom! Slična priča je i sa Kubotom koja je največi svjetski proizvođač traktora, a kod nas ih nitko ne prodaje, vjerojatno radi visoke cijene. :roll:

mario

Legenda
Tu od
28 Srp 2006
Poruka
2,939
Prvi put čujem da je kubota največi proizvođač traktora, oduvjek sam mislio da najviše proizvodi JD

suljos

Član
Tu od
9 Tra 2007
Poruka
327
mario kaže:
Prvi put čujem da je kubota največi proizvođač traktora, oduvjek sam mislio da najviše proizvodi JD

Znadete sigurno,tko je najveci proizvdjac motora*?

* mislim na motore pogodnjenim benzinom

zaja

Administrator
Osoblje foruma
Tu od
16 Tra 2007
Poruka
1,951
mario kaže:

Sorry, mislio sam na kompaktne traktore do 40 ks. Inače Yanmar proizvodi za John Deere gotovo kompletnu "Compact Utility" seriju traktora.

K

Kotiscak

Guest
Dobar je taj tvoj mini traktor :eek: , mario
Bok i dobrodošao, čime se baviš?
bavim se proizvodnjom bučinog ulja i niskog graha, nemam puno sve skupa negdje oko 4-5 rali.

K

Kotiscak

Guest
Dobar je taj tvoj mini traktor :eek: , bavim se proizvodnjom bučinog ulja i niskog graha, nemam puno sve skupa negdje oko 4-5 rali.

J

Jadranko

Guest
dobar je zaja nema sta.
to je otprilike 1985-1990 god.
oni su direkt iz japana uvezeni.
nemaju puno radnih sati max 800h.
a tamo su samo frezali rizina polja.
tako da nisu puno istroseni.
ja imam iseki vec 3 god.
samo malo slabiji 15 konja to je mitsubischi motor KE 699 ccm
ma to ide i ide do sada samo mjenjanje ulja i filtera.
a sa njim kosim jako velike vocnjake sa roto kosom.
imam sve za njega,strizna kosa,plug,ralica za snjeg,pa freza od 100cm,pa sprica za vocnjak,pa sadilica krompira jednoredna..
ima za njega sve za nabavit,i kod tog u gradistu a i vani,tako da je izbor velik.puno srece sa njim....
pozzzz

B

Bobo

Guest
Jadranko, zar ti nisi kupio onog narandzastog fendta??

Sto je na kraju bilo s njim?

K

krx pozega

Guest
Kotiscak kaže:
Dobar je taj tvoj mini traktor :eek: , bavim se proizvodnjom bučinog ulja i niskog graha, nemam puno sve skupa negdje oko 4-5 rali.

Majstore jel imaš i svoju uljaru ili samo sadiš bundeve..

I ja sadim buče bundeve ;)

Na vrh