• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Naš vozni park

code

Dobro znana faca
Tu od
30 Ožu 2008
Poruka
2,134
Re: Naš vozni park

jel moze on to uopce povuc?
prikolica teza za 4 x od traktora...

crni

Član
Tu od
25 Stu 2007
Poruka
164

he he, neznam nismo probavali povuć,ovo je bilo samo za slikanje, al mislim da bi ju trebao povuc na suhom :D :D

ŠANANA

Dobro znana faca
Tu od
23 Sij 2008
Poruka
12,734

Ma taj bi traktor ruda joj polomio!!! :lol: :lol: :lol:

crni

Član
Tu od
25 Stu 2007
Poruka
164

recite vi sta hocete al taj traktor ima 11KS i vodeno hlađenje..neznam tocno koja je godina

T

TOMO VINKOVIĆ

Guest

moguće je i da može povuć ovu prikolicu :!: ;)

bole

Član
Tu od
7 Sij 2009
Poruka
639

nebi ni krenio s tom prikolicom kad bi ga ubacio u brzinu klipovi bi mu poiskakali kod komšije u dvorište
:twisted: :roll: :x :lol: :cry: :scratch :blackeye :mrgreen: :| :arrow: :twisted: :roll: :x :lol: :lol: :lol: :) :D :( :lol:

Z

zrine892

Guest

bole kaže:
--john deere je traktor koji je nepoderiv zetori 170, ursus 160 ,landini 165,massey 4370 ,fendt 615 ls svi oremo sa 3 br 14 coli na istoj tabli i JD je 117 ks i nemožeš vjerovat kolika je razlika u traktorima jedino je fendt bolji.

e svasta cujem od tebe....jer sa svim tim traktorima koje si nabrojio orete sa 3 brazde? pa zetor,urusus i landini moraju vuči 4x16 i neznam kakva da je zemlja teška....

code

Dobro znana faca
Tu od
30 Ožu 2008
Poruka
2,134

e kad si vec spomenio sanana imt 565 da bi slomio rudu....
Meni je pukla ruda sa 11tona kukuruza u pola brda....a taman obilazio biciklistu...
Nebi vjerovao...
Prikolica ima automatsku naletnu kocnicu i kako sam malo trznio na brdu covjece pukla ruda,odnosno pola rude...
Onda stario donio lance pa sam je uspio uzvuc do kuce i ajmo na varenje---
A brdo,zavoj,mrak...katastrofa...

crni

Član
Tu od
25 Stu 2007
Poruka
164

zrine892 kaže:
bole kaže:
--john deere je traktor koji je nepoderiv zetori 170, ursus 160 ,landini 165,massey 4370 ,fendt 615 ls svi oremo sa 3 br 14 coli na istoj tabli i JD je 117 ks i nemožeš vjerovat kolika je razlika u traktorima jedino je fendt bolji.

e svasta cujem od tebe....jer sa svim tim traktorima koje si nabrojio orete sa 3 brazde? pa zetor,urusus i landini moraju vuči 4x16 i neznam kakva da je zemlja teška....

4x16 ???????????? He he he he he... očito da neznaš što znaći teška zemlja, mož vuć po pijesku i 13brazda samo kakvo će to bit oranje :)

Marko355

Iskusan lik
Premium
Tu od
16 Lip 2008
Poruka
5,571

zrine892 kaže:
bole kaže:

Ursus, zrinko... :D

Kod mene ima jedan veeeeliki poljoprivrendik među svim traktorima ima ursusa 1634, i vuče sa njim 4 brazde, mislim da je v&n plug al neznam koliko coli, a sa landinijem landpower 135 vuče 3 brazde isto nekog vogela al msilim da je 16... ;)

Z

zrine892

Guest

crni kaže:
4x16 ???????????? He he he he he... očito da neznaš što znaći teška zemlja, mož vuć po pijesku i 13brazda samo kakvo će to bit oranje :)

no no...ne sekiraj se...navidio sam se svakake zemlje...pa čak i u pijesku gdje fendt 312 farmer nemoze 3x14 vuči...

crni

Član
Tu od
25 Stu 2007
Poruka
164

dal je vidio neko negdje ovakvog malog Deutz-a, ja sam zainteresiran za kupnju

bole

Član
Tu od
7 Sij 2009
Poruka
639

e moj Zrine pa onda nisi vidio šta je teška zemlja
kad John deere 250 ks mora vuč 3 X 16 i stenje ko lud
taj plug kad poore 10 hektara moraju mu sve živo mjenjat -- lemeše, daske,
al dobro je ak šta ne otkinu

tibor88

Aktivni član
Tu od
3 Ruj 2007
Poruka
2,386

bole kaže:
... John deere 250 ks mora vuč 3 X 16 i stenje ko lud ...
... plug kad poore 10 hektara moraju mu sve živo mjenjat -- lemeše, daske ...

ajde procitaj jos jednom sta tu pise..
sta oru s njim na 57cm i cupaju kamenje i panjeve? :scratch

Z

zrine892

Guest

ma pise gluposti....najteže zemlje koje ja znam ima u baranji i u okolici slavonskog broda...a tamo oko orahovice nije tako teška zemlja..

bole

Član
Tu od
7 Sij 2009
Poruka
639

...pa baš si se prevario Zrine u cijeloj Baranji nema takve zemlje kao kodnas
... kad je bila prošla prodaja državnog zemljišta kod nas neki lik iz Baranje kupio tablu i ostavio ju je jer nije mogo radit kaže ne želi trgat strojeve bezveze...

Z

zrine892

Guest

jesi bio kada u baranji? ja sam tamo u tvojem kraju bio i vidio sam kakva je zemlja...a kako je tip iz baranje mogao doci do drzavno zemljiste u orahovici?

crni

Član
Tu od
25 Stu 2007
Poruka
164

e pa to je ono najgore sto ljudi misle da je poljoprivreda jedan idiličan posao, fino sjediš u traktoru i vozaš se po polju gore dolje.... :D

T

TOMO VINKOVIĆ

Guest

dobrodošao!!!!!! :!: ;)

imaš pri dnu početne stranice temu o nama pa napiši par riječi o sebi ako ti nije problem :!: ;) ;) ;) ;)

Najnoviji postovi

Na vrh