• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Naš vozni park

D

DADAC

Guest
Na desno ravnaj se!!!
Na zapovjed generale šanana!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ŠANANA

Dobro znana faca
Tu od
23 Sij 2008
Poruka
12,734
marko hurlimann xa86 kaže:
Te slike su mi nekako poznate :roll: :mrgreen:

jesu, al ih neki novi članovi nisu vidjeli :mrgreen:

kikic MF

Aktivni član
Tu od
6 Srp 2008
Poruka
1,293
sve je super odlične slike sam malo konkurencija na kraju je največa i najjača tak da nema zajebancije s sameom. imt se nesmeju buniti :mrgreen: :mrgreen:

code

Dobro znana faca
Tu od
30 Ožu 2008
Poruka
2,134
Ja imam MF 3080 i prezadovoljan sam sa njime.A o ovome novome stroju nemam rjeci-zbilja je ljuti stroj....
Ali isto tako je i velika lova.....Ali ako imas da ga zaspolis onda se isplati.
Ja imam oko 50h za ratarstvo i racun jednostavno nedozvoljava takvu investiciju.

Nego reci mi gdje ga drzis?Kakvu garazu imas?
Jel zatvorena ili kako?
Najbitnije je da je pod krovom,ipak bi bilo steta ga drzaat vani.

marko93

Legenda
Tu od
31 Sij 2008
Poruka
5,893
Milina za oči ;) ;)
Negov vidim nutra neki kompić,jel su ga namontirali ili ima 2 :scratch

marko93

Legenda
Tu od
31 Sij 2008
Poruka
5,893
ZG VRTLAR kaže:
Ne razumijem?
Neš sam ja pobrkao :oops: Zamijenio sam te s jednim članom :( :)

Taj komp se zove Datatronic :?:

D

DADAC

Guest
Evo da se imate i čemu smijat

[im
JD300027.jpg
g][/img]

ukupno 80 ks :oops:

G

gogych

Guest
Pozdrav svima,evo i mog stroja,kog sam sam uredio,usput,što mislite koja mu je tržna vrijednost?Razmišljam o nabavi nekog dupljaka pa ću ga nažalost morati prodati kako bih mogao kupiti ono što želim....Inače,traktor je jako dobar,oko 3500 rs,bočna kosa je na njemu,motor nikad taknut( i nema ni sad potrebe) samo su mi se potrebe povećale i trebam nešto oko 60 ks,prva vuča obvezna.

Marko355

Iskusan lik
Premium
Tu od
16 Lip 2008
Poruka
5,571
@gogych: 549 ti je odličan!!!! Ona boja motora i felgi je zakon!!!!!!!!!!

code

Dobro znana faca
Tu od
30 Ožu 2008
Poruka
2,134
jel moze jedna brza procjena?
evo zanima me koliko ovo vrijedi novaca kod nas,onako otprilike:

65ks,1971god,7500h,stanje srednje.
slika:
2yzde6p.jpg

2q0mtsh.jpg

mogao bi uskoro kod mene u dvoriste.:)

M.M.

Član
Tu od
3 Stu 2008
Poruka
442
gogych kaže:
Pozdrav svima,evo i mog stroja,kog sam sam uredio,usput,što mislite koja mu je tržna vrijednost?Razmišljam o nabavi nekog dupljaka pa ću ga nažalost morati prodati kako bih mogao kupiti ono što želim....Inače,traktor je jako dobar,oko 3500 rs,bočna kosa je na njemu,motor nikad taknut( i nema ni sad potrebe) samo su mi se potrebe povećale i trebam nešto oko 60 ks,prva vuča obvezna.

Koja je godina traktor?
Ja sam prije skoro godinu i pol prodao takav 87.g. Original boja, isto nikad otvarana mašina, a imao je pitaj boga koliko sati (sat je stao na 1000rh negdje početkom 90-ih), ali je stvarno bio uščuvan traktor za 3700eura. Na tom sam se traktoru učio voziti i baš šteta šta smo ga morali prodati, ali isto kao i kod tebe trebalo mi je nešto malo jače i s prednjom vučom. E da moj nije imao kosu...

Najnoviji postovi

Na vrh