• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Naš vozni park

Krumpironja

Iskusan lik
Tu od
7 Svi 2010
Poruka
4,081
e nije problem imam kočnice to su ti kola od skutera tako da imaju aluminiske felge. inače ljepo igleda jer je prefarbana a ima punih 27 godina i svig 27 godina je tvrdo radila tako da je stavrno vjerna i samo da se zna to sam nasljedio od tate on koristi labinu prikolicu sam napravio sam s tatom a farbo sam sam inače imam punih 14 tako da mi se svi dive kako to odražavam

B

BAGERISTA

Guest
Bez ljunje,, :mrgreen: :mrgreen:
Svaka čast,,ljepo se održava,stroj koji radi toliko godina,,i izgleda ovako je rijetkost.......... :prayer: :prayer:
to je 3,5ks,,,hondin motor i šasija i ostalo mio-standard..... 8)
dali je i kod tebe mana,,da spali pogonski remen.....??

Krumpironja

Iskusan lik
Tu od
7 Svi 2010
Poruka
4,081
da sve ti je orignal mio standard samo je prikolica moja ja sma je napravio. :D
da spali ga tj jako ga troši :scratch

B

BAGERISTA

Guest
Krumpironja kaže:
da sve ti je orignal mio standard samo je prikolica moja ja sma je napravio. :D
da spali ga tj jako ga troši :scratch

Pita san jer ih je i moja jela,, :scratch ,,,,,,palila,,pa sam mislio da je samo kod moje problem... :mrgreen: :mrgreen:

Krumpironja

Iskusan lik
Tu od
7 Svi 2010
Poruka
4,081
nije ne kod svih je očito e reci mi dali i tebi cmolji ulje iz mjenjača dole kod kola ja sam našo da je to semering od mjenjača dali je i to kod svih :scratch :scratch

B

BAGERISTA

Guest
Krumpironja kaže:
nije ne kod svih je očito e reci mi dali i tebi cmolji ulje iz mjenjača dole kod kola ja sam našo da je to semering od mjenjača dali je i to kod svih :scratch :scratch

Ne meni nije nigdje puštalo ulje,,,nego gore kod mijenjača di je onaj crni čep,s desne strane,tamo mi je znalo bit masno,ali ne da pušta........ ;)
A ja sam kod moje imao največi problem šta je jela remene ko luda,,,i to sam krivio najviše ležaj koji je rasterečivao remen kad si stisao kvačilo,,,jer nije od nove bio u centru niti je mogao bit kad je loše bila vodilica napravljena....zato bi ga i spalila,,,jer ga je grijala i natezala u bok............ :blackeye :blackeye

Krumpironja

Iskusan lik
Tu od
7 Svi 2010
Poruka
4,081
ma nije sada da jede nesto strašno ali ono dosta. bas sam danas s njom frezo tako ljepo freza ja sma prezadovoljan s njom jedino nemam para za kupit kosilicu kako kosi si probo

B

BAGERISTA

Guest
Krumpironja kaže:
ma nije sada da jede nesto strašno ali ono dosta. bas sam danas s njom frezo tako ljepo freza ja sma prezadovoljan s njom jedino nemam para za kupit kosilicu kako kosi si probo

Ne,,jer onda je kosa bila preskupa kad sam je ja htio uzet,,,ali čuo sam da ljepo ide................... :p

D

davor94

Guest
Bok ljudi ja sem novi vam...zovem se Igor imam 18 god i bavim se poljoprivredom vec 10 god sade...imam 6 traktora svi su Deutz-evi osim jednog to je mali ferkic...deutz fahr Agrotron 115, 150, 215, 250 i moj najomiljeni Deutz fahr Agrotron 265...ako treba recu vam i kakve imam strojeve..

H

Hurlimann86

Guest
davor94 kaže:
Bok ljudi ja sem novi vam...zovem se Igor imam 18 god i bavim se poljoprivredom vec 10 god sade...imam 6 traktora svi su Deutz-evi osim jednog to je mali ferkic...deutz fahr Agrotron 115, 150, 215, 250 i moj najomiljeni Deutz fahr Agrotron 265...ako treba recu vam i kakve imam strojeve..

stavi slike od tih svih traktora da vidimo.

B

BAGERISTA

Guest
Krumpironja kaže:
koje priključke imaš

Imao sam za nju prikolicu,,samogradnja,,,i ostalo ništa,,jer mi nije ni trebalo,,jedino bi bila kosa dobrodošla.... ;) i naravno zube za kopat...,,ako ti treba imam ja mislim njezine noževe još negdje u garaži :scratch samo da se sijetim di sam ih nabio.....

B

BAGERISTA

Guest
davor94 kaže:

Pozdrav :p

Krumpironja

Iskusan lik
Tu od
7 Svi 2010
Poruka
4,081
BAGERISTA kaže:
Krumpironja kaže:
koje priključke imaš

Imao sam za nju prikolicu,,samogradnja,,,i ostalo ništa,,jer mi nije ni trebalo,,jedino bi bila kosa dobrodošla.... ;) i naravno zube za kopat...,,ako ti treba imam ja mislim njezine noževe još negdje u garaži :scratch samo da se sijetim di sam ih nabio.....

hahah ma netreba i ja imam isto freze i prikolicu samogradnja a i meni bi kosa dobro došla ali u budućnosti kada budem imo malo para :D :D

B

BAGERISTA

Guest
Krumpironja kaže:
BAGERISTA kaže:
Krumpironja kaže:
koje priključke imaš

hahah ma netreba i ja imam isto freze i prikolicu samogradnja a i meni bi kosa dobro došla ali u budućnosti kada budem imo malo para :D :D

Ako šta čujem,,ili vidim da je negdje za siću,javim ti............... :mrgreen:

Krumpironja

Iskusan lik
Tu od
7 Svi 2010
Poruka
4,081
hahahahhahahah nečeš vjerovat hahah danas vozim drva za slagat iz sume istina malo sam pretjero s gasom samo se čullo puk i zagasila se neznam sat je moram vidit u pon če mi doč mehaničar aje nadam se da nije ono najgore :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :( :(

B

BAGERISTA

Guest
Krumpironja kaže:
hahahahhahahah nečeš vjerovat hahah danas vozim drva za slagat iz sume istina malo sam pretjero s gasom samo se čullo puk i zagasila se neznam sat je moram vidit u pon če mi doč mehaničar aje nadam se da nije ono najgore :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :( :(

A bit če nešto manje bolno ;) ;) nemisli na ono najgore odmah,,,,jesi je probao kurblat,,ide lako,normalno ko uvijek ili......???

Krumpironja

Iskusan lik
Tu od
7 Svi 2010
Poruka
4,081
pazi ona ima kompresiju nije nista puklo samo radi bez čoka kao pod čokom i radi radi pa se zagasi imam osječaj da je nešto gusi danas sam otvorio motor sve radi kako treba sve je cijelo otvorio sam karburator očistio sve dizne sve sve opet ne radi stavio novu svjećicu opet se zagasi neam pojma sta je

Najnoviji postovi

Na vrh