• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Naš vozni park

B

BAGERISTA

Guest
Krumpironja kaže:
pazi ona ima kompresiju nije nista puklo samo radi bez čoka kao pod čokom i radi radi pa se zagasi imam osječaj da je nešto gusi danas sam otvorio motor sve radi kako treba sve je cijelo otvorio sam karburator očistio sve dizne sve sve opet ne radi stavio novu svjećicu opet se zagasi neam pojma sta je

Moguče je da se,je paljenje pomaknulo....to prvo pogledaj......
Pogledaj si isto tako filter zraka da ti nije prelilo ulje u njemu,ako si se naginjao puno s njom :scratch :scratch i počisti ispuh da se nije začepio kod opterečenja zna se skinut čađa............

Krumpironja

Iskusan lik
Tu od
7 Svi 2010
Poruka
4,081
znas ima smisla ali mi nije jasno zas se gasi jednostavno je neš uguši da se paljenje pomaknulo nebi upalila :scratch e samo da znas da ventili na brgastoj nemaju klavijaturu možež vjerovat nemogu se stelat direktno su povezani tako kako je i nemožež mjenjat

B

BAGERISTA

Guest
Krumpironja kaže:
znas ima smisla ali mi nije jasno zas se gasi jednostavno je neš uguši da se paljenje pomaknulo nebi upalila :scratch e samo da znas da ventili na brgastoj nemaju klavijaturu možež vjerovat nemogu se stelat direktno su povezani tako kako je i nemožež mjenjat

Bi da se je paljenje pomaklo,malo,,, upalila bi ali teško i nebi radila kako treba,,,več bi se gušila..to mi se desilo kad mi je puko kunj na paljenju na kosačici na čtiri kotača,,,,i to je znala zejbavat pa upali,,pa se gasi odmah,pa malo radi pa neče.........pogledaj

Ako se je prelilo ulje u filter zraka,,,odmah ga je pokupilo na karburator i mašinu,,,isto može zajbavat,,,,

Jesi gleda da ti se nije šta odvidalo na karbu,,i dali su sve poluge i šuste na njima...jer ima tih malih poluga i šusta,,,za prodaju na njoj.....

To ti je benzinac,,,sto stvari može bit. :scratch :scratch

A za ventile,nisam nikad skida glavu da mogu reč da se nemogu štimat,,makar mi je malo čudno,kako ih onda našteluju oni u fabrici?????????možda griješim neznam stvarno... :scratch :scratch

Krumpironja

Iskusan lik
Tu od
7 Svi 2010
Poruka
4,081
ma čisto sumnjam da se paljenje pomaklo.
nema ulja u filteru sve je na svome mjesti u karburatoru a sta se tice ventila i bregaste ako budem opet otvarno slikam ti pa stavim da vidis nema ničega neda se stelat jedino moram pazit na dihtun da ga nebi moro miijenjat e nas kako me ovo sada zajebalo po ljeti dok mi nema skole zaradim dovoljno za cijelu godinu kopam vrtove vučem drva iz sume imam malu prikoicu pa mogu doč ljudim diretno u drvarnu a sada kada ne radi sam sjeban neznam kako je popravit danas sam cijeli božji dan zajebavo se s njom i nikako sve sam imo ratsavljeno ubija me ma kupit cu dizel od 6 ili 8 konja pa nek se jebe :D

B

BAGERISTA

Guest
Ndam se da češ otkrit šta je..........pa javi šta je bilo.. :scratch
Neka baš mi je drago da ima još onih koji rade da bi zaradili,,,a ne da žicaju lovu od svih....svaka čast :p :p
A za dizelku,znam,,i ja sam se preporodio od kad sam je uzeo..

Krumpironja

Iskusan lik
Tu od
7 Svi 2010
Poruka
4,081
sta se tiče zarade ja sam jednino dijete u skoli koje ima ovakve prihode a definitino jedino dijete koje ima ovako nes a jos manje ima dijece koji se raume nes u motore a i jedina budala koja nije skuzila prednost dizel motora :roll:
aj javim ti sta je bilo :blackeye

B

BAGERISTA

Guest
Ne sekiraj se,,,polako češ i ti do dizelke,,,pa češ se vozat po selu :lol: :lol: :mrgreen: s dignutom glavom..a do tada če te još ova služit.. 8)

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
Ako ta tvoja honda ima ležeće ventile
31_stojeci_ventili.jpg

Izmjeri zazor , izvuci ventil van i turpijom poturpijaj ventil .Zazor 0.20 -0.30

Krumpironja

Iskusan lik
Tu od
7 Svi 2010
Poruka
4,081
da to je moja meni je zazor 0.50 jednoj a druga neznam inače ja sam ceč brusio bregastu tako da je dobro da radi da barem upali neznam sta je ma bas me briga ide kod mehaničara pa nek se ona zajebava

B

BAGERISTA

Guest
Krumpironja kaže:
da to je moja meni je zazor 0.50 jednoj a druga neznam inače ja sam ceč brusio bregastu tako da je dobro da radi da barem upali neznam sta je ma bas me briga ide kod mehaničara pa nek se ona zajebava

Veliki zazor ti ima,,jel od usisa ili ispuha,di si mijerija...

B

BAGERISTA

Guest
Krumpironja kaže:
ispuh :scratch

Pa šta nema ventile u glavi,,,,nisu valjda svi usisni,,ako je motor četvoratktan,onda bi treba bit usis i ispuh :scratch

B

BAGERISTA

Guest
Krumpironja kaže:
jedan usis jedan ispuh :mrgreen:

Eto vidiš,,barem smo se dogovorili,........... :mrgreen: :mrgreen: :lol:

traktorfan

Novi član
Tu od
13 Srp 2010
Poruka
15
Bok svima!
Nov sam na ovom forum i mislim, da je vrlo dobar. Kao prvo se ispričavam ako moj hrvatski nije najbolji, jer sam inače iz Slovenije. Mnogo sam puta več bio na ovom forumu i čitao vaše postove i vidim da ste stručnjaci što se tiče poljoprivrede. Pa sam si rekao, da ču se i ja sad registrirati jer nešto i ja znam, a ponekad mi dobro dođe kakav nasvjet.
Za početak i par slik:
Renault Ceres 325
stroji-renault-ceres-325x_16781389_17399206_18030098.jpg

Fendt 308LSA
stroji-fendt-308lsa_16781389_17399206_18030060.jpg

B

BAGERISTA

Guest
Ljepe makinice,,,svaka čast,a posebno mi se sviđa ovaj renault :mrgreen: :mrgreen:

B

BAGERISTA

Guest
Krumpironja kaže:
Ma nije me briga neka popravlja mehaničar :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

ča je prodelala ta naša kopačica,,,ili si je sam načinija.. 8) 8)

Najnoviji postovi

Na vrh