vlč.puknuti
Iskusan lik
- Tu od
- 14 Svi 2008
- Poruka
- 23,636
Kupi 3-4 guske.
Ili se pokori kapitalističko snobovskom društvu i kupuj,kupuj,kupuj...
Ili se pokori kapitalističko snobovskom društvu i kupuj,kupuj,kupuj...
Onda nemaš pojma!Gdje je dovoljno guski tu trave nema,amen
Brate od posla jedva i udjem na forum 😊 napisao sam kako sam napisao u trci, prosle god smo se prikljucili na vodovod 🤣 ne moras mi pisat svaku rijec 🤣
Zbog posla koji obavljam uvijek na brzinu kucam poruke, trudiću se ubuduće da postavljam jasna pitanje i da dajem jasne odgovore. MTD 53 je moja kosilica, citirao sam post od ranije, ali nešto nije ok, ili mi baguje telefon.@vocarcg uvjeren sam da smo odrasle osobe. Ozbiljni ljudi.
Nisam ti brat, niti ti to želim biti i nemoj me tako persirati / oslovljavati. To je prvo što sad moraš usvojiti.
Drugo, tehničke prirode, kako svi mi drugi znamo kakvu ti kosilicu imaš? Zar ti je tako teško napisati o kojoj se kosilici radi, ako nisi znao, onda evo sada znaš, nemaju sve kosilice na svijetu "isti pogon kotača".
Dakle moraš se prilagoditi i naučiti i prihvatiti drukčiji način komunikacije. Ono kao: tko, što, kada, gdje, kako. Moraš prihvatiti da ljudima moraš dati "jasnu informaciju" pa tek iza toga postaviti "jasno pitanje", tek onda možeš očekivati jasan i stručan odgovor.
Hebiga možeš se ti sad ljutiti, pjeniti, ma što ti je volja, prisili se napraviti korak naprijed u komunilaciji. Za dobrobit ovog dijela Europe.
Lekcija, pa je, moramo se truditi, ja se sad trudim upravo to s tobom postiči, međusobno izgrađivati : za početak kako postaviti jasno i obrazloženo pitanje.
PS
Ja trenutno poznam princip rada desetak vrsti pogona kosilica, to je moj hobi i moje veselje. Koja je ono tvoja????
I gdje ti je slika otvorene getribe, da lakše komuniciraš s forumašima?Sve sam provjerio sto si napisao, ocistio zupcanike od točka, sajla normalno vrsi funkciju, e sad ne znam za povratnu oprugu, imam samo jednu onu sto ide na sajlu. Postoji li jos neka? Ako postoji otpala je nedje 😔 rastavljao sam getribu po meni je u njoj sve ok...