- Tu od
- 16 Lip 2008
- Poruka
- 5,601
Marko, koliko je bilo sve ukupono natjecatelja (traktora)?
Ja i frend(u biti on) smo osvojili 2 mjesto s ravnjakom V&N i njegovim traktorom....![]()
12 ili 13, nisam siguran.
Marko, koliko je bilo sve ukupono natjecatelja (traktora)?
Ja i frend(u biti on) smo osvojili 2 mjesto s ravnjakom V&N i njegovim traktorom....![]()
Gazda Gizdavi ovakova natjecanja orača skoro pa da i nemaju veze sa oranjem(takozvano obično)na natjecanju se znaju pravila i svi ostali zadani parametri,a i velika večina natjecatelja ore sa svojim plugovima sa kojim oru svoje njive.PA KAD SI TAKO DOBAR ORAČ PRIJAVI SE I TI NA NATJECANJE U SVOJOJ ŽUPANIJI PA DA ONDA ČUJEMO KOMENTARE:cool2::cool2::cool2:Svaka cast svemu al meni to nema puno veze sa "natjecanjem"!mozda sa konjskim plugom...wasntme): da je to natjecanje onda bi oni svakome dali odredenu parcelu pa da se gleda tko prvi uzore I da se radi uvratina I ravnina I naravno sq plugom kojim doma ores.a ovi natjecateljski plugovi?mislim pomalo preseravanje.vidio bi ja taj plug kako ore u nekom dracu I'll jakoj kokuruzovni.lako orati na goloj livadi.I da najveca mi je fora kad se tamo najvise guraju oni koji nemaju ama bas nikakve veze sa oranjem.doma oru kao da svinje ruju a tamo vrhunski oraci.:icon_scratch:
Gazda Gizdavi ovakova natjecanja orača skoro pa da i nemaju veze sa oranjem(takozvano obično)na natjecanju se znaju pravila i svi ostali zadani parametri,a i velika večina natjecatelja ore sa svojim plugovima sa kojim oru svoje njive.PA KAD SI TAKO DOBAR ORAČ PRIJAVI SE I TI NA NATJECANJE U SVOJOJ ŽUPANIJI PA DA ONDA ČUJEMO KOMENTARE:cool2::cool2::cool2: