F
fendt
Guest
ma imam 2 snimka na mobitelu sam jos neznam kak cu to prebacit na kompjutor.budem ja sam dok porem sve sta jos imam.
jesili ti natjecatelj ako jesi koliko treniraš ,koi je traktor, koje gume ,i naravno koi plug ako može slike mogao bi nam puno pomoć hvala . bilo tko da se natječe da odgovori ili po mogućnosti da stavi slike hvala.Bobo kaže:Ima na forumu dosta natjecatelja, samo ih treba "pohvatati" da se jave ovdje...
Iz pozege ih ima najmanje trojica registriranih, samo je jedan aktivan od njih...
napisao sam da sam se natjecao u bih u mostaru i osvoio 3. mijesto ali svi smo mi novi utom natjecahju pa me zanima koliko pravi profesionalci vježbaju za natjecanje.koji broj guma i marka pluga koi je naj bolji.Bobo kaže:Nisam natjecatelj, jer svaki puta kad je natjecanje kod nas, ja imao berbu duhana...
Pravila znam, a znam i orati po natjecateljskim pravilima. najbolje je to prouciti na stranici HUONO (hrvatska udruga za organizaciju natjecanja oraca)
Najbolje je prve godine ici samo gledati, i onda kad vidis sve cake, onda je puno lakse sudjelovati u natjecanju.