• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Nesilice

zoran89

Iskusan lik
Tu od
16 Lip 2015
Poruka
3,916
Ja svoje kokoši ostavio danas u kokošinjcu. Reko ne da mi ih se zatvarati navečer, a i smrznit će mi se japanska na vjetru. A i nek pijetao liječi nogu (bolje hoda sad kad se ne kreće).

Mislio sam da će biti veselo u kokošinjcu. A moje kokoši cijeli dan na prečki nisu se pomakle. Popodne kad sam išao malo čistiti radionicu sam im dao sušenih crvi u onaj otvoreniji dio kokošinjca da barem malo noge protegnu.

I kad su pojele crve onda su se prebacile tamo na prečku i do mraka 😂. Jedino je japanska ušla u spavajući dio. Valjda joj je bilo hladno u drugom dijelu..

Ivan KC

Iskusan lik
Tu od
17 Sij 2012
Poruka
3,247
Nisam ja nikoga pojeo, kod nas kokoši zive utopiju, svaka koju neka druga živina ne zatamani, ugine prirodnom smrću.
Ja sam danas pijetla i kokoš zakopal ko člana obitelji.
Ja sam zadnjih 10 god ukopal sigurno 100 kokoši, koje su jednostavno uginule od starosti.
Ali od danas ne dozvolim da mi tuđe đukele ulaze u dvoriste, sad dok dode novi pevec i kokoši, ako koji ker uleti u dvorište, bude ga momentalno beton pojel.

robelar

Dobro znana faca
Tu od
11 Lis 2014
Poruka
1,933
Vam je poznato kak je zislo kad je onaj z autom Dudeku zjasil cucicu.

zoran89

Iskusan lik
Tu od
16 Lip 2015
Poruka
3,916
Pošto mi je obrisan google translate screenshot. Moram ovako.

Jel vam poznato kako je ???? Kad je onaj s autom dudeku zajašio(?) ????

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
5,953
🤔 Ti imaš snijeg? Mi imamo samo hladno vrijeme...

(Ja sam upravo uskočio i zamijenio od jutra zaleđenu vodu s novom, toplom, kod kokoši, te za mačke i psa...)

robelar

Dobro znana faca
Tu od
11 Lis 2014
Poruka
1,933
Kaj su ova bijela od stiropora?
Ak nist drugo uvijek bus u gnjezdu nesto nasel.

zoran89

Iskusan lik
Tu od
16 Lip 2015
Poruka
3,916
Za bijela se neka keramika ili nešto. Tvrda i teška. Ova smeđa ću ostaviti djeci da se igraju pošto su od 4g plastike. Šuplja, mekana i lagana. To se ne isplati ni staviti..

zoran89

Iskusan lik
Tu od
16 Lip 2015
Poruka
3,916
Kišu mi kokice. Ili barem proizvode zvuk nalik kihanju. Šta da radim?

IMG_20240109_162107.jpg IMG_20240109_162104.jpg IMG_20240109_162055.jpg

robelar

Dobro znana faca
Tu od
11 Lis 2014
Poruka
1,933
Odi u veterinarsku da ti daju onaj prasak protiv kihanja. To ti se stavlja u vodu ili hranu a kod tezeg oblika direkt u kljun. Pogledaj dal im je kljun slinav. To je bilo u nekoj smedjoj vrecici kao od gotovevjuhe al ne znam kak se zove. Uglavnom to je nekakva mislim virusna bolest, brzo prodje nakon upotrebe tog ljeka samo mislim da ne smijes jajca klnzumirati neko vrijeme. Pogledaj dal na forumu pod peradarstvo ima kokosi kisu ili tak nekaj slicnoga.

Najnoviji postovi

Na vrh