• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

New Holland

ibosilj

Aktivni član
Tu od
26 Pro 2012
Poruka
1,056
Momci šta fali NH-a 6 seriji,bio sam u jednom 165ks stroj samo tako.

Fali on meni na dvorištu, samo to! :) par stranica prije sam stavio sliku t6.165 kojeg sam probao po parkiralištu samo, kad čuješ onaj ivecov šestak kak zagrmi kad mu dodaš gasa, ko tegljač od 460 konja... :=:)

fric1993

Aktivni član
Tu od
26 Kol 2010
Poruka
1,400
To su dobri i izdržljivi traktori. Samo ako se pazilo na izmjene ulja u motoru i ako se bar s početka kalibriral mjenjač.... Kak god se ljudi boje elektronike i tih tipki ti mjenjači znaju izdržati dulje od mehaničkih, baš zbog toga što ta elektronika ima nekoliko zaštitnih sistema koji onemogučavaju gluposti s strane vozača. s druge strane to zna dovesti do pojave error codova, neki su banalni - tek toliko da obavjeste vozača da se nešto događa.
No ima ih par koji znače: nema, više. Gotovo. :icon_hang:

Npr: dok se član NEWHOLLAND napije i ima 2,8 v krvi :icon_pidu: pa pokušava svog TM-a pokrenuti u 14 brzini.... TM kaže: ne može. :icon_mrgreen:
Kod običnog mjenjača bi NEWHOLLAND gurnul nogom šaltung, dal pun gas i na dva kotača krenul...
TM serija je... recimo unuk tog tvojeg FORDA :biggrin:

kolega dal si siguran da ta seria ima power command jer ja ni jednoga nisam vidio da ima, i ova prica da nakon tri godine pada farba sa haube tu si se grdno zeznuo, i sve ovisi kakva je zemlja nije baš takav potrosac kak ti kazes al nek ti bude ;)

lucky

Član
Tu od
4 Ruj 2013
Poruka
123
Pitanje za gosp.motohoda!Prvi put od kad imam tm155 pustile su zadnje poluge same dok sam ugasil traktora da li je kakav sigurnosni ventil u getribi otišao ili nešto drugo?Hvala unaprijed

motohod

Član
Tu od
12 Ožu 2009
Poruka
780
Ma nije ti to ništa strašno. Problem bude dok ne bude dizal poluge... :icon_e_biggrin:

Ajkula, Šanana:

Nisu traktori loši. Niti je servis loš. :^):

Pustite sad ovu temu.... već smo to sve prošli. :icon_thumright:

NEWHOLLAND

Iskusan lik
Tu od
15 Srp 2010
Poruka
5,581
Pitanje za gosp.motohoda!Prvi put od kad imam tm155 pustile su zadnje poluge same dok sam ugasil traktora da li je kakav sigurnosni ventil u getribi otišao ili nešto drugo?Hvala unaprijed

Evo mogucih razloga.

azram

Član
Tu od
20 Velj 2012
Poruka
172
Kakav je traktor new holland l75? Jel ga ima tko i kak je zadovoljan? Jesu skupi dijelovi?
I kakav je motor od iveka?

Posljednje uređivanje:

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,411
To ti je malo ljepši FIAT serije 90, s kosom haubom.
Meni najljepši model (poslije tn-a :))
Iveco: Fiatovi motori, koji su bili kasnije bili nazvani Iveco, do NEF i FPT serije unazad 10-tak godina (FPT= Fiat Power Train).

ajkula

Dobro znana faca
Tu od
1 Lip 2011
Poruka
3,192
Samo sam bio u blizini,izgleda da se nešto podrobilo u desnom dijelu,ali po izgledu traktora ,taj se dobrano napati kod svog vlasnika

salyn

Aktivni član
Tu od
25 Lip 2011
Poruka
348
Tri zvijeri i jedan ljepotan
nh T8.420 T6.160
dsc_0692ijuki.jpg

dsc_06917nues.jpg

dsc_0693mguks.jpg

dsc_06941ruo0.jpg