Bio sam danas u gudovcu i interesira me jedna stvar.
Postoji li razlika između ova dva traktora koja vrijedi 5 tisuća eura?
nije isto sranje ali je slično sranje. Tolerancije su manje, jeftiniji materijali itd.
Imao sam audi A3 96g, golfa 4 00g isad imam octaviu 01g. Recimo na primjeru plastike ispod motora, audi ima metalni obrub plastike naprijed, kopče i 2x 13 ključ + torx mali n komada, golf ima 2x10 ključ, bez metalnog obruba, kopče + mali torx, ocatvia ima samo plastične kopče koje senormalno nakon negog vremena izvise...
Zamašnjak getribe na škodi nema utor da možeš bez problema odšerafat ona 2 šerafa kartera skroz uz getribu ...
To jesu jako slične stvari ali nisu iste, razlike su u detaljima...
Bio sam danas u gudovcu i interesira me jedna stvar.
Postoji li razlika između ova dva traktora koja vrijedi 5 tisuća eura?
Kao prvo treba dobro pogledati opremu, koja može bitno da utiče na cijenu (Power shuttle, EHR, klima,...?).
Oba se traktora sastavljaju u Jesiju i Italiji na istoj traci i nema razlike u toleranciji i materialima (@zwer).
T4030 Deluxe več je godinama najprodavaniji (ratarski) traktor u Sloveniji a Steyr 4075 Kompakt odmah je iza njega. I od svih drugih te su serije daleko najpradavanije u SLO jer nude puno opreme a svojom visinom i niskim težištem odgovaraju večini manjih slovenskih farmera, koji treba u veliko slučaja i da uđu u zgrade sa prolazom visine 2.4m.
Steyr Kompakt nudi za doplatu više opreme koja kod NH nije moguča. Tako ima drugi krov sa "šibedahom" i dodatnim svijetlima, moguč je izbor Multikontollera i prednje hidravlike montirane na prednjem mostu...i obojen je u dvije boje.
Izvinjavam se na lošem hrvatskom
Pozdrav svima iz Slovenije!
nije isto sranje ali je slično sranje. Tolerancije su manje, jeftiniji materijali itd.
Imao sam audi A3 96g, golfa 4 00g isad imam octaviu 01g. Recimo na primjeru plastike ispod motora, audi ima metalni obrub plastike naprijed, kopče i 2x 13 ključ + torx mali n komada, golf ima 2x10 ključ, bez metalnog obruba, kopče + mali torx, ocatvia ima samo plastične kopče koje senormalno nakon negog vremena izvise...
Zamašnjak getribe na škodi nema utor da možeš bez problema odšerafat ona 2 šerafa kartera skroz uz getribu ...
To jesu jako slične stvari ali nisu iste, razlike su u detaljima...
Koji traktor u današnje vrijeme može biti pouzdan?
Dobro, sad mene zanima je li taj steyr traktor za preporučiti za kupnju? Molio bih kolegu iz slovenije da kaže što misli o tome, baš zbog toga jer ih tamo ljudi dosta imaju...
a gdje je u toj prići FIAT
a gdje je u toj prići FIAT