Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena.
Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga.
Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️
Ništa kod nas četvrtak opet kiša,,,,,,,,a i nisam do navečer doma,stalno na svaltu,,,,kod nas izbori,pa se asvaltira svaki kutak na novo....talk):talk):nod):
Tako da mi skoro malo paše...nod):
A i tata če i jedan prijatelj morat zagrist..ovo lito..
Lipo,,,,dali s njima i grabiš,ili su samo za okretanje sena....
Evo mi naše jučer malo pregledali,i stavili nove zube,,,,malo su krači,ali spremna za grabljanje.:,fale još dva komada.,,,samo ih nije bilo..tako da je i grabljačica spremna...
Ja sam evo uspio između dvije kiše nešto poraditi,,,,ispalo je jako dobro,pokošeno na vrijeme nije zastarilo a sada treba loviti vrijemedalje.
Balirka radi bez greške,bez ijedne nevezane bale,aferim.:drink:
Nek te vrime posluži,i da bog da da uspiješ sve pobrat na vrime,,,,,,,,,,a za balirku nek ti ostane ko i do sad,,,,,,samo neka dela..........angel):angel):