• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Nova vlada

Kontam

Aktivni član
Tu od
3 Svi 2008
Poruka
4,076
Velika inspekcija 24sata
EKSKLUZIVNO: Saborski zastupnici su u prva tri mjeseca 2013. u svojim foteljama trebali provesti samo 25 radnih dana. No kako ih nitko ne kontrolira, sabornica je često bila poluprazna. Ali plaću i brojne dodatke uredno su primili. Njihova prava u prva tri mjeseca građane su stajala čak 16,7 milijuna kuna.

Klikni na sliku da vidiš primanja :) CCa 5 000 eura / mj.
 

ajkula

Dobro znana faca
Tu od
1 Lip 2011
Poruka
3,192
Jutros čujem na nekoj radio postaji da se bude išlo prema nekom zakonu koji bi se odnosio na to da moraš imati fasadu na kući,razlog je kao estetsko uklapanje i energetska ušteda,samo mislim da se to spominje za gradove ,sad ono najbitnije da ako zakon prođe ,kazna za sirotinju koja nema fasadu bi bila 3000kn ,MJESEČNO,pa zbilja u ovoj zemlji treba otvoriti sezonu tamanjenja pojedinaca
 

TX75

Dobro znana faca
Tu od
5 Srp 2007
Poruka
1,276
Ajkula govori se o tome već duže vrijeme a radi se o usklađivanju zakona sa EU propisima ...
U prvoj priči govorilo se samo o gradskim zgradama, kasnije i o stambenim zgradama, dok za kuće nisam čuo.
 

ajkula

Dobro znana faca
Tu od
1 Lip 2011
Poruka
3,192
Ma j...a ih eu ,nek oni prvo usklade standard i plaće a onda neka se guraju tamo gdje nam nije mjesto,propala unija do 1.7 dabogda i naša vlast sa njom:icon_pray::icon_pray:
 

noviuposlu

Član
Tu od
7 Tra 2011
Poruka
759
da niti ne otvaram novu temu, jedno pitanje


jel mogu da napravim štalu na poljoprivrednom zemljištu?
 

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
Samo prvo pitaj koliko će te to koštati.Da se smrzneš na vrijeme,ne kad bude kasno.
 

Kontam

Aktivni član
Tu od
3 Svi 2008
Poruka
4,076
xhma.jpg


Idi u tri pi*ke materine, povedi si i Vujčića.
Veliki format kvalitetnog kadra. Idioti skuhat će nas.
Ako ti autoput nije rentabilan, stranci 63 eura korištenje autoputa mi 63 kn. Za jednu sezonu autoput bilanca u pozitivi.

Što će napraviti stranac kad dođe? 50 godina koncesije za 2 mj proračuna, čak ni za dva sve pare van. Idoti potkupljeni...
 

Kontam

Aktivni član
Tu od
3 Svi 2008
Poruka
4,076
Još je jedan ministar onako blesavo izjavio... "mi se nadamo da će biti bolje" i on i ova dvojica gore neka se nose u tri.... Umjesto da kaže. Imamo razvojni plan. Otvorili smo pogone, zaposlili smo 10 000 radnika i krenuli smo očekujemo rezultate i BITI će bolje, ovi se nadaju. Kad se prevede!
Ako se dobro naguzimo, prepustimo sve krupnom stranom kapitalu, možemo očekivati bolje, možda.
 

zele88

Novi član
Tu od
6 Sij 2013
Poruka
3
ja ne razumijem ako se privatniku isplati uzet nešto i još plaćat zakup, zašto se državi ne isplati!? ovo sam danas pročitao , al i dalje mi nije jasno http://www.index.hr/vijesti/clanak/...a-zasto-ne-uvede-red-kod-todorica/688007.aspx


dragi zemljace, drzava je pred bankrotom i pare trebaju, ne pita se odakle-ako treba i prodajom obiteljskog srebra...

drzava ce od "monetizacije" (to nije koncesija, koncesija je kad netko od nule sagradi neki objekt, plati drzavi koristenje prostora, i onda nakon 30 godina taj objekt prepusti drzavi) zaraditi 3 milijarde eura, investitori ce od cestarina zaraditi duplo vise (doduse, po sadasnjoj vrijednosti novca, koja ce opasti kad koncesija istekne)....

apsolutno nema nikakve logike monetizirati nesto sto donosi dobit, i spada u krunske infrastrukturne objekte, ali sila (nuzda) Boga ne pita...

tako je to :icon_sad:
 

DARIJUS

Iskusan lik
Tu od
9 Stu 2011
Poruka
6,549
bena do bene = vlada lijepe naše....:mur:

*ovo "bena" čitaj "pametan za svoj džep"

moram si još meta naprintat, moram ostat fit!
 

Kontam

Aktivni član
Tu od
3 Svi 2008
Poruka
4,076
Vlada kupila Audije A8 jer su jeftiniji od Mercedesa
Autor/izvor: SEEbiz
Datum objave: 16.07.2013. - 14:34:00
Zadnja izmjena: 16.07.2013. - 17:14:23
ZAGREB - Ministri, te predsjednici Vlade, države i Sabora dobivaju nove službene automobile koji su zbog uštede za klasu niže od dosadašnjih.
Tako, za razliku od svojih prethodnika koji su se vozili u mercedesima, sadašnji najviši državni dužnosnici će koristiti audije A8 koji su na javnoj nabavi bili jeftiniji od mercedesa S500, piše Jutarnji list.

Vozila su nabavljena na javnom natječaju koji je u ožujku raspisao Državni ured za središnju javnu nabavu. Tada su u Vladi objasnili da je to potrebno jer je prosjek starosti voznog parka više od deset godine s prevezenih 200 tisuća i više kilometara.

To je za sobom vuklo visoke troškove održavanja, a dovodilo je u pitanje i sigurnost jer se u njima voze visoki dužnosnici, strani državnici i izaslanstva.

Tako je za različite državne institucije oglašena nabava 1742 vozila putem operativnog lizinga, od čega 1328 osobnih automobila, a ukupna vrijednosti nabave je 265 milijuna kuna. Najbolju ponudu je dala tvrtka Porsche leasing. Automobili nisu blindirani.

Vozila su stigla u Ministarstvo unutarnjih poslova i uskoro će biti spremna za korištenje.



Je*ot ekoliko ih ima, koliko ih ima, je*te koliko ih ima... :)
 

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
27,762
Nije dobro, nije...ako nisu blindirana, znači da se ne plaše naroda:icon_e_confused:
Neki jesu, al se nesmije znati...da kao manje koštaju.
 

Kićo

Aktivni član
Tu od
9 Velj 2008
Poruka
1,807
Kakve su Vaše prognoze na ovu našu novu šarenu vlast?
Ja osobno im dajem šanse izmedju 6 mj i godinu dana do raspada.
 

antondj

Dobro znana faca
Tu od
30 Kol 2015
Poruka
729
Svaka vlada je sve losija do sada bila. Mora proci godina da bi ove ocijenili. Ministri su za klasu bolji od predhodih a premijer za 3 klase. Materijala ima, samo ako bude volje bilo.
 

Najnoviji postovi

Na vrh