Uploaded with ImageShack.us
...nema šta prva liga,možda jednog dana i ja takvo šta napravim...
...svi bi smo mi danas novog đonija i dajca u dvorištu....
Ovdje je veče bedara kaj stupovi nisu spojeni nekim temeljom ..no to ovisi o terenu na kojem se nalazi ...pa recimo da to zadovoljava .
I kao takvi samonosivi stupovi i nisu pretjerano male armamture .
Meni je veči bed kaj vidim da su ih zalili tekučim betonom(zaključujem to prema broju stega)..popizdim kad vidim rijetki beton .
Beton mora biti gotovo suh , obavezno vibrirati da popuni kalup .
S obzirom da je baštelac od struke volio bi da objsani puku da drugi put na uložen trud i muku ne upropasti beton sa viškom vode .
Svaka čast na kalupu , ljepo i elegantno ..
Robi, jel ti ta hala "tvornička", tj od nekog tko inače profesionalno radi hale, ili sam svoj majstor? Dosta mi profesionalno izgleda.
Drago mi je da vam se sviđa.
Pod je betonski naravno, samo smo ga jedno 6 sati nakon betoniranja prošli helikopterom, dok još nije stegnuo do kraja.
I to prolaženje je trajalo skoro cijelu noć.
Nakon toga Murexin impregnacija da ne izvlaći cementni prah i onda ovaj premaz koji se sad vidi, MUrexin LF podni premaz, to je u biti sad plastika, kapne ulje ,pobrišeš i ništa ne ostaje.
Kvarcni pijesak nisam stavljal, bilo bi stvarno pre skupo..
http://www.itv-murexin.hr/front_content.php?idcat=1570nego reci mi koliko ide tog murexin premaza po kvadratu i moželi se postavljati na već postojeći suhi beton?pošto je murexin?
Sutra putujem po nosače i konctrukciju za svoju halu.... od ponedjeljka majstori ju postavljaju... bit če slika
ruddy stvarno odlična hala,svaka čast,strojevi oprani i sve na svome mijestu
-kojom djelatnost se baviš,samo ratarstvo ili...
To što vidiš je usipni koš, a silos ti je ova zidana zgrada pored, stane 200 tona u nju, a trenutno radim silose, 2 x 500 tona baš iza te zgrade.....
To što vidiš je usipni koš, a silos ti je ova zidana zgrada pored, stane 200 tona u nju, a trenutno radim silose, 2 x 500 tona baš iza te zgrade.....