A nego sta drugo, supa 12 sa 20 kod tetka, covjek je skinuo obican lim i stavio sendvic jer je svaki dan tamo, i ne moze se pricat unutra koliko zvoni. Svatko zna svoje i tu nema rasprave, ja obican lim uz kucu ne bi stavio nikad i to je to....
Svašta sam očekivao al da ce netko spominjat mi zvuk kiše koja pada po limu kao bitan nedostatak limenog krova nikako nisam.
Pa nije ali eto meni je bitna, navikne se covjek da, ili nema potrebu za tak necim. Sto se tice filca, tesko je danas reci kakvi su to limovi, i onaj od 0.55 je skuplji od 0.50 bar za euro, kolilo su debeli oni od 49 kuna kvadrat bez filca ne bi znao niti imam mikrometar za izmjerit to precizno, samo da se sto veci skart proizvodi i uvozi, sigurno je tako, mi smo uzeli najkvalitetnije filcano sto smo mogli ovdje nabavit, kak ce biti za 10-15 god vidjet cemo....
Očekival sam da bu više diskusije oko trajnosti lima s filcem, ali vidim da je kišna glazba puno važnija.
Nisam odg. ZJ, ono na slici di je mokro na rubu lima, to je donji dio, dio gdje bi isla zljeba, gore rose nema, napravljen je preklop 20ak cm radi prozracnosti, a ne moze zakisnuti.
Poslano sa mog Nexus 4 koristeći Tapatalk
Posljednje uređivanje od moderatora: