• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Objekti - Šupe za smještaj traktora i mehanizacije

NEWHOLLAND

Iskusan lik
Tu od
15 Srp 2010
Poruka
5,803
Pa ni jedan zakon ne djeluje retroaktivno pa tako da nase sklopocije nisu u opasnosti, a ni mi. A za dalje...

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
4,975
Ako smo se za državu borili onda ju moremo i razmontirati ako ne valja. Tako sam doma tri puta zidal i rušil kokošinjca jer nije bil dobar.

Lee Champa

Iskusan lik
Tu od
9 Tra 2019
Poruka
11,224
E, #ZJ, tko ti je kriv što ti "vjera" ne dozvoljava u kradese.
Moj školski kolega je 71. "isplivao", za vrijeme DR otišao u čistilište HSPa i onda u HDZ.
Ali ona jbna karma ga je u pandemiji sredila!

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
29,842
Pa ni jedan zakon ne djeluje retroaktivno pa tako da nase sklopocije nisu u opasnosti, a ni mi.
Sve napravljeno iza 2011. je u pitanju, prije snimanja početnih "točaka" za legalizaciju.

A za dalje...
...bi se moglo dogoditi da počnu haračiti tam gdje nema smisla, dok oni koji rade štetu budu i dalje nedodirljivi.

Pustimo zafrkanciju; namjera mi je bila skrenuti pozornost na problem koji ima većina nas.
Napominjem, radi se obično o nužnim, pomoćnim objektima, relativno velike površine, ali male vrijednosti.

Na vrh