• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Objekti - Šupe za smještaj traktora i mehanizacije

savoris

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
14 Pro 2007
Poruka
12,308
Obrati pažnju na srednje stubove gore imaju dvije grede sa kojih će ići ukosnice na te stubove . I još će se pokušati nešto izmozgati , vjerovatno će desni najbliži stub biti ankerisan na desno sa vanjske strane jer tu imam neki betonski izvod od ovog zidića pored

• Like
Reactions: ZJ

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
30,564
Ja bi napravil nekaj ovakvoga:
1765834974270.png
na prednjem i bar srednjim i zadnjim stupovima (gledano po dubini slike).

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
30,564
Fale ti još one horizontalne, između stupova ;)
...ako ti ne smetaju radi visine

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
5,882
Prouči Pravilnik o jednostavnim građevinama. Zadnje što sam zapamtio bilo je da do 20 m2 ne treba dozvola. Bolje provjeriti važeći pravilnik nego nagađati.

llmb0611

Iskusan lik
Tu od
11 Ožu 2013
Poruka
2,992
@lijeskakc 20x10 je 200m2 🤔🫣
Ako betoniras plocu trebao bi papire. Ako slazes sator ja nebi nista trazio...
Al s obzirom da pises montazna hala pretpostavljam da je to cvrsti metalni objekt...inace bi trebao...

Najnoviji postovi

Na vrh