Evo i moj ALKAR je remontovan i stavljen u pogon , lemeši su pokovani , zadnji je neki ručni rad prethodnog vlasnika a prednji je ''kao'' originalni koji sam ja imao , bolje se pokazao onaj zadnji pa ću i njega da stavim od prethodog vlasnika jer sam dobio oba
Jedna daska zamijenjena i stavljena od slavonca ali nije 100% ista jer nema rupe na gornjem dijelu daske u koje se zavrće nosač deflektora pa ih moram naknadno izbušiti , nisam ni primijetio dok nisam pokušao da ga namontiram :icon_cry:
Prednji plaz stavljen nov , takođe i ''peta'' zadnjeg plaza nova jer je iz nekog razloga nije bilo
Utisci ? Ja sam sasvim zadovoljan , probao sam ga i sa vladimircom i sa T40
Recimo vladimirac ga vuče u srednje lakšoj zemlji bez problema , ne traži puno snage i ide prilično duboko , brazde sasvim pristojno prevrće i mrvi gdje je to moguće , sa srednje jadnim gumama u ovoj teškoj godini za oranje ide bez problema
Dok recimo T40 , on ga vuče svugdje bez problema , i u teškoj zemlji uz jako veliki uspon ide , po ravnici u ekstremno teškoj zemlji ide bez problema
Orao sam paralelno sa mojim MTZ-52 koji je vukao LEMNID LESKOVAC 2X14 i brzina oranja je ista , imajte na umu da je MTZ daleko jači i sposobniji od T40
Što je najbitnije od svega ne štopaju se ostatci istarupiranog kukuruza , za sada imam samo zadnje crtalo ali u planu je staviti i prednje
Definitivno opravdana investicija
y):