Evo da se i ja malo pohvalim,danas se ponovio u "novi"(1982 god.):s: OLT Alkar 1A,jednobrazni,16 coli..
Kupljen za smiješne novce,a sve na njemu ok,lemeš novi,daska dobra,crtalo nazubljeno,plaz uredu,jedino nosač crtala nije original pa bi to trebo riješit....
Danas ga odmah i testirao u kukuruzovini i moram priznat za ovo malo što sam s njim radio da sam prezadovoljan ,iako je bilo dosta mokro jer protekla dva dana dobro se ispadalo,a mase kuružnjaka ima poprilično ,kad sam ga malo podesio moj IMT 542 se igra s njim,30 cm onako ulagano,bez da ga posebno osijeti a kuružnjak gotovo da se ni neprimjeti...
Jedino što je malo nezgodno kad podignem hidrauliku skroz gore on je na nekih 15 cm od zemlje pa treba malo pripazit u transportu,tako da @kawasaki nemoj ni pomišljat na bilo kakvo produženje jel je i ovako preglomazan
nod):
Eto ljudi se hvale raznim skupocjenim zapadnjacima vogel/not,krone,rabewerk,kverneland,lemken.....okretačima,ovakvim,onakvim a ja jado i bjedo s ovom sirotinjom i tehnikom još iz Titinih vremena...
Al eto slavonac ostaje vijeran slavoncu ,nek posluži za moje skromne potrebe i ja zadovoljan :8):