• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

OLT plugovi

llmb0611

Iskusan lik
Tu od
11 Ožu 2013
Poruka
1,765
za pera tražim, da...nemam original pera. uspio jedino nabaviti imt rešetkasta...problem je što kut nagiba s nosacom nije dobar...sad bum rezal pero i natrag varil da bude lijepo u produžetku daske...pa bude mi trebalo za usporedbu...
na moru sam ovaj tjedan...javim se negdje drugi tjedan pa skoknem do tebe...ili samo provjerim kut a možda ako bude ti se dalo skinemo jedno pero dole kaj donesem majstoru za usporedbu pa ti vratim...čini mi se da si u Otoku ako sam dobro skužil...

Matija_E30

Iskusan lik
Premium
Tu od
13 Stu 2019
Poruka
3,257
Donesi svoja pera, odrežemo, priheftamo, usporedimo i zavarim ti 🧑‍🏭 💪
Nije otok, prelog je 😅

llmb0611

Iskusan lik
Tu od
11 Ožu 2013
Poruka
1,765
A v prelogu...moze...ja rijesim onda tekuca pitanja (😁😁🍺🍻) pa sredimo...cujemo se drugi tjedan. Hvala.

Posljednje uređivanje od moderatora:

jossip

Dobro znana faca
Tu od
7 Velj 2019
Poruka
924
Ja imam olt posavac i sve je isto osim konstrukcije i crtala koja su od imt-a. Ova konstrukcija više liči na imt plug. Kvalitetan plug samo sam lemeše iskrivio jer je orao panjeve i korijenje tako da još jedno oranje pa ću staviti nove lemeše. Inače orem čistu oranicu u trećoj sporoj (imt 560).

Posljednje uređivanje:

llmb0611

Iskusan lik
Tu od
11 Ožu 2013
Poruka
1,765
Ja moram pera popraviti...uspio nabaviti samo od imt...resetkasta...i previse su zakrivljena...nisu u produzetku daske i nakuplja se masa..tesko ju okrene...pa moram to malo ispraviti ..

jossip

Dobro znana faca
Tu od
7 Velj 2019
Poruka
924
Trebalo bi nazvati Auto Horvat Draganić, oni bi trebali imati ta pera i šalju poštom.

llmb0611

Iskusan lik
Tu od
11 Ožu 2013
Poruka
1,765
Od kad su te objave na olt? Probao sam sve mailove, sve brojeve i nije bilo nikakvih odgovora

llmb0611

Iskusan lik
Tu od
11 Ožu 2013
Poruka
1,765
Pa zato mi je i cudno bilo...jer sam prvo probal olt kontaktirati...al videl da nist od toga...onda sve okolo zval...nema bas dijelova direkt iz olt-a vise...

llmb0611

Iskusan lik
Tu od
11 Ožu 2013
Poruka
1,765
Dns sam opet nesto naletio na olt...izgleda da tvrtka future machines radi pod njihovom licencom...imaju aktivninu stranicu...na njuskalu imaju objavljene oglase..stavljene su tanjurace, sijacice a na stranici pise da imaju i rezervne dijelove za plugove...poslao im poruku...bas me zanima hoce li se netko javiti...

llmb0611

Iskusan lik
Tu od
11 Ožu 2013
Poruka
1,765
zvao sam...ne rade dijelove za plugove...bivša uprava prodala strojeve za plugove i ne isplati se naručivati nove...

jossip

Dobro znana faca
Tu od
7 Velj 2019
Poruka
924
Zanima me da li paše lemeš od slavonca 12 cola(sa kljunom) na posavce 10 odnosno 12 cola. I da li paše lemeš od posavca 10 cola na posavca od 12 cola?

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,479
Zanima me da li paše lemeš od slavonca 12 cola(sa kljunom) na posavce 10 odnosno 12 cola.
Ne, jer. ima 2 šarafa i drugačiji oblik. Ne paše ni na PTO2, makar su i tam 2 šarafa
I da li paše lemeš od posavca 10 cola na posavca od 12 cola?
Da, paše po rupama, samo je za 12" lemeš dulji:
1666908865945.png

Najnoviji postovi

Na vrh