Nije imal posloženu getribu, već je bil teži od 539 i imel je 32" kotače.Moj djed je orao s OLT 2×12" plugom s McCormickom D-326 (26KS). I danas mi nije jasno kak je s tim traktorom to uspio. U međuvremenu sam prodao taj traktor i uzeo 539 koji se je mučio s njim pa sam ga na kraju trampao za Batuje 2×10". Možda je samo stvar bila u "arhitekturi" traktora pa je McCormick imao bolje posloženu getribu - ne znam 🤔
Obično se to radi na jednom mjestu (treba manje novih šarafa), mogu ti postaviti slike sutra, ali ostaje problem malog uzdužnog razmaka brazdi.Jel bi se dao prednji nosac brazde prebacit desno, a zadnji lijevo s tim da se ubaci ista plocevina na mjesto di je nosac prije bio i tako poveca zahvat?
Ne trebaju njima nikakvi osigurači jer se ionako pr motaju na glavama nego na nosačimaEvo kak je susjed raširil ovo gov*o od 755NK:
View attachment 77473
View attachment 77474
Ti bi ovakva 2 uloška (samo kraća) postavil umjesto lukova, po jednog naprijed i otraga, a lukove izbacil van?
Inače, takav Batuje plug ima osigurače, ali su 16mm, tak da se bojim da bi ovi bili predebeli.