Sve pohvale za ideju i izvedene radove.
Možda imaš nacrt za dimenzijama da podijeliš s nama?
Imam još nekih slika to ti mogu poslat na PP ako želiš.
Dimenzije i nacrt nemam, sve je rađeno iz glave, malo s presom, malo obrusi zavari i tako ispalo.
Sve pohvale za ideju i izvedene radove.
Možda imaš nacrt za dimenzijama da podijeliš s nama?
Gdje ti je ona adaptacija na turbini za sijačicu..joj nespreman si rođo sad te budu kaznili..jer nisi pripremio sijačicu propisima iz eu .
http://www.savjetodavna.hr/?page=index,3497
Bemti kolko ti to sijačica imaš?
He he i ti imaš imt-a he
u planu je al nikako da se skemija nešta jer mislim da je orginal preskupo a nije komplicirano za napravit budem ovi dana nešta sklepo kao TX75
imam tri sijačice sve su olt-ove psk
a bez imt-a nema pravog posla :icon_super:
Ma kako preskupo pa preskupo je rođo bilo kupiti 3 sijačice a ne sad dati 900kn za dobrobit pčela ...
Odeži ti kesu i kupi orginal je orginal..he he
ma puno je dat 3 000 kn za gluposti al ajde kad ovi naši traze sve zivo da bude :icon_rofl:
jel ima neko malo bolju sliku kako je to orginal složeno na psk
nebudem ja to ni ugradio a za nagodinu neče niko ni trazit :icon_toilet::icon_toilet:
Ideš rođo ...pa šta je za takog kulaka ko, što si ti 3k
Daj bogati riješi to i spasi pčele ...one su naše največe suradnice u našem biznisu..he tj nije smiješno nego ozbiljno riješi to
Ja moram do kolege autolimara da mi spiga taj prelazni dio s turbine na koji budem postavio crijeva, tako da bude u vlastitoj režiji
ma puno je dat 3 000 kn za gluposti al ajde kad ovi naši traze sve zivo da bude :icon_rofl:
jel ima neko malo bolju sliku kako je to orginal složeno na psk
nebudem ja to ni ugradio a za nagodinu neče niko ni trazit :icon_toilet::icon_toilet:
zelena je ral 6010 a crvena ral 3000