Kapetan_broda_Kupljenec
Iskusan lik
- Tu od
- 6 Tra 2017
- Poruka
- 16,289
Možda je najbolje da se ručno kosi sve i vozi doma na dreš, ovo se nebi događalo.
Pa jesi mi ti prošli put objasnil? Jesi rekel da dobiš poticaj i da si snjim plaću zaradiš? Kaj nisi tak rekel?Kaj buš ti nekom objašnjaval oko poticaja ak poticaj ne primaš i ne znaš kak to funkcionira.
Slabo pratiš na nastavi. U kratkim crtama ću ti sad objasnit. Da bi dobio poticaj moraš i radit. I to krvavo radit. I komotno ti sa svojih 18 godina rećem da se jedan dan na poljoprivredi nagrbavim više nego ti cijelu godinu. I nemoj sad okrenut priću da te vređam da si ljenčina jer sam napisal na POLJOPRIVREDI. Ja se tebi ne mešam u kamione pa nemoj ni ti preveć pametovat o poljoprivredi i poticajima. Nemam niš protiv tebe, dobar si lik.Pa jesi mi ti prošli put objasnil?
Daj ti nama odgovori zakaj jedno Belje bi moglo dobit poticaj a @martinv1, @Charlip ili ja nebi? Ipak su oni veći i razvijeniji a opet uzimaju a mišljenje takvih poput tebe na internetu je da su mali nesposobni i glupi i zato njima treba poticaj,nije to samo na ovom forumu neg općenito gdje se spominju poticaji.Pa jesi mi ti prošli put objasnil? Jesi rekel da dobiš poticaj i da si snjim plaću zaradiš? Kaj nisi tak rekel?
Ne razumijem što te mući. Ni u jednoj rečenici nisam nikoga uvrijedio niti gledao da ponizim, već sam jednostavno iznio činjenice. A ti iznosiš neistine.Mladi i neiskusni sjeli u traktore 100-200 ks i strojeve donirane preko eu fondova, pa ih teraju po polju ljudima preko tuđe zemlje radeći štetu, što u prosincu siječnju pa pojebu poljski put, pa po cesti 50-60 km/h sa prikolicama preko 10 t da nisu ni sami sigurni je li mogu sigurno stati na kakvih 20-30 m, i tak.
Kasnije bum našel taj post kak si rekel, tj napisal, ti dobiš poticaj i zaradiš plaću snjim? Jesi to rekel, jesi.Slabo pratiš na nastavi. U kratkim crtama ću ti sad objasnit. Da bi dobio poticaj moraš i radit.
Ali ti kriviš sve zbog poticaja i onog tko zasluži i onog tko ne zasluži i spočitavaš stalno nama koji ga primamo, a mi si ga sami čak ni ne dajemo, jednostavno je takav sistem u državi, na kraju krajeva i u europi jer dobijemo još i više njihovog novca, dok će biti drugačiji, budemo se prilagodili njemu, jednostavno ko pekmez... Zanimljiva je stvar kako se obično ljudi prime dok dobiješ poticaj, ali dok ti otkupljivač recimo ne plati, traktor koji naručim ne dođe, nepogode te pogode, to nitko ni ne spomene, a ako kažeš nekom, zaboravi se za minutu...Kasnije bum našel taj post kak si rekel, tj napisal, ti dobiš poticaj i zaradiš plaću snjim? Jesi to rekel, jesi.
E a sad ti meni objasni ko meni daje poticaj da idem delat i za to primat plaću?
Ko me potiće i da idem radit i još mi mora plaću dat?
Ti to ne kužiš i živiš u nekom svojem filmu i zabludi, ne kužiš o čem ja pričam tu.
A jel si ljubomoran kaj ja imam 4 mobitela sa puno filma pa slikam ili kaj?
Slikaj i ti ko ti brani. Čim više slika tim je veća zarada 😉
Netrebaš se ti nikome pravdat, niko te to ni ne traži, al istina je tu i bolna je o poticajima stalno.
Nažalost ako kome ne sjedne lipa taj ne prima motiku u ruke kak vidim.
Ajoooj...I za kraj... Najlijeniji čovjek je onaj koji ulaže svoj, gotov novac. Pametan je onaj tko svoj gotov novac savlja sa strane, a ulaže tuđi novac, koji u ovom slučaju "leži po podu" u vidu poticaja, fondova i ostalih subvencija.