• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Općenito o traktorima Carraro

mario

Legenda
Tu od
28 Srp 2006
Poruka
2,939
Re: CARRARO

Svizach

Dal si siguran da je Fendt isti ko JD?
Možda ima samo prednji most ko cararo i motor, a ostalo je valjda njemačko.

swizach

Iskusan lik
Tu od
12 Srp 2007
Poruka
1,649

da ti budem iskren neznam,,,sada kada sam brao nesta graševine 2 vozača iz kombinata sto su mi vozila grožđe su mi rekli da su fendt,JD i Carraro jedno te isto,,za jd sam znam ali za fendta nisam,,,
imaju 2 komada u kombinatu,,pa ono valda ljudi znaju,,,znam samo da se slaze u istoj tvornici ko i JD i Carraro.provjerit cu os na jednom mjestu

swizach

Iskusan lik
Tu od
12 Srp 2007
Poruka
1,649

evo dopizdio mi traktor,,,, :D pa uprego gospodju,,,,
moto_0122.jpg

moto_0123.jpg

moto_0125.jpg

Marko355

Iskusan lik
Premium
Tu od
16 Lip 2008
Poruka
5,571

a jes se ti oženio ili je još uvjek buduča?

BTW:valja ta tvoja gospođa ;)

Marko355

Iskusan lik
Premium
Tu od
16 Lip 2008
Poruka
5,571

ako je još uvjek znači iskazale se dobro??? :?: :?:

V

Vujo

Guest

a di si več masku udubio!!!? :scratch
ili mi se samo čini

swizach

Iskusan lik
Tu od
12 Srp 2007
Poruka
1,649

ne čiti se,,,iso lik sa 558 i berčem i ja bi iza njega i stali na zebri i čekam oda prodju pješaci kada frajer usalta u rikverc i pogodi me,,,ali naručena je nova,,

roko

Član
Tu od
10 Pro 2007
Poruka
867

ja sam (da budem iskren) prvo primjetio gospodičnu a tek onda defekt na traktoru :mrgreen: :mrgreen: dobar stroj (traktor) :mrgreen:

A

Alen

Guest

Pa kako vi gledate gospodičnu a tako lijepi traktor na slici :roll: :roll: :roll: :roll: :oops: :oops: :blackeye :blackeye

Kontam

Aktivni član
Tu od
3 Svi 2008
Poruka
4,076

Mislio sam da si ti to preventivno stavio zaštitu na traktor, nekako sam kontao da je maska crna. Kad... A što se tiče mlade dame, čim je u vinogradu i na traktoru drži to ;) Ti u hladovinu pij vino, nju nauči poslu i garant joj će se svidjeti ;) Pogotovo što si kupio mali crveni traktor, još joj stavi neku igračku i uživaj :lol:

Marko355

Iskusan lik
Premium
Tu od
16 Lip 2008
Poruka
5,571

pa šta svima buduča gospođa zapala za oko? nemojte da svizac nešta naljuti!!!!!

swizach

Iskusan lik
Tu od
12 Srp 2007
Poruka
1,649

marko355 kaže:

ma bože sačuvaj,,,

A

Alen

Guest

marko355 kaže:

Na mene je več ljut pa ono..... još malo ljutine neškodi.... Ali da sretnem gospođicu moglo bi biti gadno..... ;)

A

Alen

Guest

swizach kaže:
ma nisam ja na tebe ljut,,,

Ti mene želiš nasmijat?
:rolfer: :rolfer: :rolfer: :rolfer: :axe:

Najnoviji postovi

Na vrh