• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Općenito

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
30,846
Jebote o_O

Ovde samo dojdeš i nagrabiš si kolko ti treba, tak nekak izgleda kad vri :LOL:
Šalim se malo.

Nisu naši stari bili bedaki kaj su gorice imali na bregima (neobradiva, ili teško obradiva zemlja), a danas to više nije tak.

Šteta bi bila da je u toj ravnici bilo kaj raslo ali iz nekih razloga tu je neko napravil prometnicu koju je lukavo izdigel iznad jer je valjda razmišljal o mogučnosti da cesta bude poplavljena, a promet u sezoni nema da stane.
Sve ostalo je manje bitno.

bane1978

Iskusan lik
Tu od
7 Velj 2012
Poruka
3,562
Ma nije prometnica problem, tu je takvo prirodno ulegnuće nema kamo toliko vode odjednom
170 litara u 2 sata

Posljednje uređivanje:

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
30,846
Meni je izgledalo ko da ta cesta razdvaja dvije parcele pošto je viša.
Kak god bilo sa takvom količinom kiše u kratkom vremenu i rijeka ima posla a gde kakav mali propust ili potočić.

Kak ljudi misle riješti problem sa berbom? Ne po pitanju vode koja je najvjerojatnije več otišla, nego po pitanju zmazanoče koju je ostavila za sobom na grožđu?

I kaj je ono izviralo, oni mjehuriči kad je snimatelj rekel fuj, predpostavljam da je riječ o kanalizaciji?

bane1978

Iskusan lik
Tu od
7 Velj 2012
Poruka
3,562
To sam si baš i ja razmišljao, nije to moje, ali baš sam si razmišljao o tome, ali još ima vode,
Tu je jedna trećina vinograda pod vodom jer visi teren
Cesta je uzdignuta, da bi bila ranija, inače bi bila velika nizbrdicia pa uzbrdo, a možda malo i radi vode

Na vrh